N73 Me. Skyfire Sorunu artık birisi duysun sesimi lütfen?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bystone

Bystone

Üye
    Konu Sahibi
N73 Me. Skyfire Sorunu artık birisi duysun sesimi lütfen?
Ya arkadaşlar 3 aydır uğraşıyorum.Bir türlü yapamadım bu proğramı N73e.Bakın aynen şöyle yazıyor.
Cannot Connect to Skyfire
The network connection(APN) used does not provide full internet connectivity as needed by Skyfire.
More informatin>>>
Ok Change Connection
seçenekleri sunuyor.Neye basarsam basıyım çıkıyor ondan sonra.Artık birisi yardımcı olmayı deneyecekmi bu forumda bilmiyorum ama.Şimdiya kadar bu sorunumla ilgili açtığım konular 1 cevap gelmeden kayboldu gittti:S:ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: theemnt

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
dostum aynı sorun bende de var ya 5530 kullanıyrm bi türlü çözemedim:hmmm

hellowen334

Üye
biri baksın artık gerçekten bende de çıktı bu sorun

yasayanceset

Üye
Ainen ßendede Yardım Edecek arkadaŞLar Yoqmu?:islik

hellowen334

Üye
gene aynı değişen birşey olmadı çok denedim..

--------------- Ekleme ---------------

düzeltemedim cevabımı burdan yazayım baktım olmadı gene hard format attım bu 10. atışım :) oldu ama sonunda

haltie

haltie

Üye
formattan sonra yapıyor bunu.dediğim yöntem işe yaradı bende bire bir yaptım.

hellowen334

Üye
o dediğin yöntem connet to this time falan filan hatasını gideriyordu onu daha önce bende denedim ama bu hatayı anca hard format götürdü umarım o kadar formatın zararı dokunmaz..

haltie

haltie

Üye
hard formatın görülen bir zararo yok hatta performans açısından iyi

hotan1

Üye
aynı sorun bendede vardı kardes format attım gitti simdide öyle bekliyor birtürlü baglanamadım

americanboy

americanboy

Üye
:oke:

disaster4545

Üye
Bendede var aynı sorun

hotan1

Üye
boşuna uğraşmayın skyfireye türkiyeden artık girilmiyor yanlız yılbaşından sonra açılır diyorlar ban artık skyfire dışında başka tarayıcı arıyorum sizde arayın bulan olursa beni haberdar edin lütfen

^^_YaKuP_^^

^^_YaKuP_^^

Üye
arkadaşlar bu sorun herkesde var.bunun nedeni gördüklerime göre skyfire Türkiyede girilmesi engellenmiş onun için hep hata veriyor ve hangi tuşa basarsan bas çıkıyor..bu bilginin ne kadar doğru olduğundan emin deilim ve ama yinede sizinle paylaşmak istedim...

superbaki

Üye
sorry we regret as of july 1 2010 skyfire does not provide service in your country (BU SORUN İCİN LUTFEN YARDIMCI OLUN ARKADASLAR N73 DE DE GİRMIYOR NE YAPMALIYIZ BİLMİYORUM LUTFEN NE GEREKSE YAPALIM HERKES ICIN ONEMLI SANIYORUM SKYFİRE

63urfalı

63urfalı

Üye
bendede

hellord

hellord

Üye
bu programlar neden hep yurt dışında yapılıyor. Bizim ülkede yapılan niye yok. Diyeceksenız sen niye yapmıyorsun bir eğitimim olsa yaparım şayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt