5800 Opera Mini Ve Skyfire Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alleqrolaw

Üye
    Konu Sahibi
5800 Opera Mini Ve Skyfire Sorunu
arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta oldu ve kafayı yicem. opera miniyi yükledim actım kurdum fakat şöyle bir sorunla karşılaşıyorum internete bağlanılamadı sunucu sertifikası doğrunuamadı lütfen cihazınızın tarih ayarlarını gözden geçirin. ne demek bu ya deli olcam opda dan sertifikada aldım böle bi sorunla karşılaşmamam gerek sskyfire d aise cannot connect to skyfire the network connection (APN) used does not provide internet connectiivity as needed by skyfire dio ve bunları yaparken modem den bağlınıorum bu sorunlarala karşılaşıyorum bana yardım lütfeen:vur

• Beğen
Tepkiler: DAVUUT

barbarisss

Üye
yapman gereken çok basit telefonunun tarihini 1 sene öncesine ayarla 2009lu bi tarihe yani programı yükle sonra geri bugünün tarihine ayarla. eğer yine hata verirse 1 sene daha geri alabilirsin yada 6 ay yani zaman tutana kadar geri al

bortecinem

Üye
5800 XM v5 sürümünde güncelleştirme hatası veriyor, diğer sürümlerde çalışıyor mu bilmem. Sertifika yaptım, birçok tarih denedim ama çalışmadı. Yine de teşekkürler.

Ferzan

Ferzan

Üye
hayıır arkadaşşıım telefon otomatik zaman güncelleme açacaksıın o kadar opera kurulur sorunsuz

OğuzcanAbi

Üye
ferzan a katılıyorum

recep09

Üye
olmuo bnde denedim S:

simaros

simaros

Üye
oviden operayı indir çalışır skyfire ise türkiyede çalışmıyor engellendi malesef :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt