N73 Me private klasörü yardım??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
N73 Me private klasörü yardım??
arkadaslar forumda araştırdım ama göremedim n73 me olan telefonumda private klasörünü nasıl bulucam bi yardım edebilirmisiniz cok yol denedim ama göremedim hic bi şekilde.usb kablosunu takıp depolamayı secin diyolar ama oda olmuyor mesela şuan bi tema war kaldıramıyorum yardımcı olursanız sewinirim:agla

--------------- Ekleme ---------------

yardım edicek olan yokmu yaaa offff:agla

lockedme

lockedme

Üye
ben warım paşam..msn adresını pm at bana :) uzun ıs cunku

:pro:

wedat19o7

Üye
pc suite yerıne pc ye taktıgında toplu depolama aygıtı olarak sececeksın hafıza kartıını acıcak ve hatırladıgım kadarıyla aradıgın dosya orada var ben bu gun ıcını sılmıstım guncellem sonrası eskı programları orada tutuyor ve tel kurmaya calısıyor sonra hata verıyor ama her actıgında denıyor . o yuzden butun ıcerıgını sıldım oranın yanlıs dosya da sılmısım sımdı bazı sertıfıkaları yuklemıyor sılecegın dosyaları belırle sılerken ben yenıden versıyonu atmak zorunda kadım

mecay66

Üye
sistem hack hakkında bilgi bulmaya calıs bence

AnDrOiD123321

Üye
Ne uzun işi ya saçmalamayın.Kardeş hafıza kartını çıkartıp pc ye takcaksın.büyük ihimalle G sürücüsü olarak görünür. Yukarda adres çubuğunda G yazar.Onu (( G/Private )) Yaz parantez içini.Enter yap bulursun istediğin Şeyi..Pc suite ile de aynı şeyi yapman yeterli.:aman2::yuru:sn::naughty:

koksal_erdem

Üye
teşekkürler andorid :) allah razı olsun ya buldum sayende....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt