Arkadaşlar lütfen yardımcı olunn n73 private klasörü yardımmm??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen yardımcı olunn n73 private klasörü yardımmm??
arkadaslar bu konuyu 1 hafta önce açmıştım ama kimse cwp wermedii:( n73 me olan telefonumda private klasörümü göremiyorum forumda mewcut degil sanırım araştırdım ama göremedim..usb kablosundan depolama diyorm bakıyorum yokk..yöneticide 2 tane pro war yüklenmedi yazıyor bunları nası kaldırıcamm?? bi tanede tema war kaldıramıyorumm yardımcı olun lütfen bu ikinci konu açışımmm:vur

masumruk

masumruk

Üye
FExplorer yükle. Telefonundaki göremediğin bir çok dosyayı görebilirsin bunun sayesinde. Forum içinde aratırsan uygun uygulamayı bulabilirsin.

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
Fexplorer e alternatif olarak x-plore de yükleyebilirsin.

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
foruma bi bakıyım teşekkürlerr

--------------- Ekleme ---------------

ya x-plore yükledim ama private klasörü yookk yardımcı olucak warmııı ????

lockedme

lockedme

Üye
pm at bana yardımcı olayım pasam
burdan anlatılacak sey degıl

fexlorerla falan gorulcek seyler degıl bu ısler!

ve diger arkadaslardan rıcam olay kesın boyledır dıye arkadasları cvplamayalım .... gercekten bılıyorsak yazalım... xzibitx5 ınanırmısın ben sırf bır ay bu fexploreri sertıfıkanladırabılmek ıcın ugrastım....onu basardım ama yıne de tum sıstem dosyalarına gıremedım..baska seylerde lazımmıs..onları da yaptım ve suan tlfnu resmen hackledım..dedıgım gıbı ozelden msj yaz msn bırak

mecay66

Üye
arkadaşlar sistem hack diye bi olay var anlatımı da yapması da zor o olmadan goremezsiniz tabi onu basarıorsanızda yukleyemediğiz dosya kalmaz artı bir çok şey daha yapabilirsiniz telefonunuza açılış sesi değişimi veya goruntu değişimi vs.

lockedme

lockedme

Üye
mecay66 haklısın paşam aynen oyle... ben sıstemı hackledım :) gzl bısey ama mılyon ane dosya var hangısının ne ıse yaradıgını bılmek lazım..sımdıde sıkıntı bu:) hacklesen bı turlu hacklemesen bı turlu hesabı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt