N73 ME kapandı acılmıyoo...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orhan899

Üye
    Konu Sahibi
N73 ME kapandı acılmıyoo...
arkadaslar tele guncelleme yaparken tel bırden bıre dondu hıc bı tus basmıyorduu...bende mecburen bataryayı cıkarmak zorunda kaldım we bırdaha acılmıyo ne yapmalıyım sızce...:(

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
Format atmayı dene.. Düzelme şansı war..:oke:

Hard Format

Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa veya güvenlik kodunuzu bilmiyorsanız hard format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

Format Yöntemi: Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.

Not: Bu işlemleri yapmadan önce bataryanızın en az yarısının dolu olmasına dikkat ediniz...

Yaklaşık 20-30 sn tut.. Ta ki Nokia yazısı 2 kere gidip gelene kadar... Ondan sonra bırak.. Telefon açıldığında Şehir Seç diyor ise formatlanmış demektir...

orhan899

Üye
    Konu Sahibi
denedım format ı ama olmadı:(((

djdeniz

Üye
adam telefonum acılmıyor dıyor sen format at dıyosun :coold: bilgisayar kapalıyken format atmak gibi bişi:sn: sanırım saçma olduğunu sende anlamıssındır bılıyorsanız yazın sallamakla iş olmaz

AsİKaNkA58

AsİKaNkA58

Üye
nasıl oluyo açılıyo beyaz ekranda mı kalıyo yoksa hiç mi açılmıyo???

erhan0052

erhan0052

Üye
evettt aynı işlemi bende yaptım versiyon yuklerken pc baglantı kesıldi dedi tırstım kabloyu söktüm sonra tel (n73me gümmm) tamirciye gittim 30 tl aldı sonra başka bi yere sordum 15 tl dedii yani adam ayak üstü kitledi ugrasma git bi servise hallettir fazla para isterlerse araştır önce istabl büyükçekmece de bi yer tavsiye edebilirim eger istanbuldaysan

ash54

ash54

Üye
ya arkadaşlar bilgisayar ekranında demiyormu telefon kendiliğnden kapanacaktır panik yapmayın usb bağlantısını kesmeyin bi süre sonra kendiliğinden açılacaktır diye ahh ahhh:)

selam orhan

selam orhan

Üye
eyvvalh

cartel27

cartel27

Üye
Arkadasim Sen Güncelleme Yaparken. Baglantiyi Kesmissin.. bataryayi cikartarak.. PC de Format atarken de. Elektrik gittiginde ne yapiyorsunuz.. Formati Tekrar basa aliyoruz dimi.. Sende Firm ware güncellemeni. Tekrar Yapmalisin. Bosuna Telcilere orasini burasini karistirtma telinin. Onlarda Eski Versiyon yükleyecekler. Acildi acildi. Acilmadi. kardes Telefon cöpe derler Sana : Bu kadar NET.. keske baglantiyi kesmeseydin güncelleme esnasinda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...