ALLAH rızası için yetkili biri baksın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cuneytcan

Üye
    Konu Sahibi
ALLAH rızası için yetkili biri baksın
arkadaslar ....

tel modelım :: Nokia 5130 XpressMusic

sorunum::

telefonum surumunu ınternetten güncellerken hata verdı ve telefon bır daha acılmadı...

bataryayı cıkardım...kaçkere....aç maya çalıstım....olmadıı

tam açmadüğmesine basıyorum...beyaz bır ekran cıkıp hemen gıdıyor ve telefonum bırdaha acılmıyor

ne yapmalıyım format mı atmalıyım......

ama bır suru yere forumlara ...konulara baktım hıc bırı adam akıllı nasıl format atacağımı yazmamıs..

örneğin bır kod:. *#7370# dıor bunu yapıorum da ben hepsıne sırayla basıyorum.....ve sonuca ulasamıyorum...

bırı yazmıss *3 yes açma kapama tusu aynı anda basılacak dıye...''' bu yes nedır....bnım telefonumda hangı tustur bu :S bılmıorum......ama ben kendımce denedım ve olmadııı

lutfen sızden yardım ıstıyorummm....:bilmem::agla:agla:agla

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sizin telefon servislik olmuş servise gidecek format olayındaki yes arama tuşu yeşil tuş arama geldiğinde cevapladığınız tuş yani

cuneytcan

Üye
    Konu Sahibi
hakkattenmı yaw :S:S:S:S:S:S:S:S

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ne yazıkki

drmmr14

Üye
kardeş servis son adımdır. forumları iyi araştır
yazılım atarken çöken telefon nasıl kurtarılır diye çözümü bulabilirsin inşallah

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
*3 yes ( TELEFON ETME YANITLAMA TUŞU YANİ YEŞİL OLAN TUŞ) açma kapama tuşuna telefon kapalıyken aynı anda basılı tutarak aç telefonu takkii formatting yazısını görene kadar... ama symbian işletim sistemise sahip telefonlarda mümkün bu kod senin telefonunda var mı yok mu bilemiyorum....

drmmr14

Üye
kardeş yes tuşu yeşil olan tuş

--------------- Ekleme ---------------

para harcamadan halletmenizin yolu usp kablonuzun yerini degiştirin ve işlemi bastan alın kapalı olması farketmiyo işlem gercekleşiyo kolay gelsin (not) eger telefonunuz da kalıcı bi sorun olmamışsa 100% oluyo kolay gelsin
bi de böyle dene kardeş

cuneytcan

Üye
    Konu Sahibi
servıse goturdum adam kılıtlenmıs dedı servıse yolladı yardımlarınız ıcın tesekkurler

aryscat

aryscat

Üye
En sağlamı servis. Geçmiş olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt