N73 ME Bi sorum var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
N73 ME Bi sorum var
Arkadaşlar ben 1 gün önce N73 ME aldım Tabiki Sıfır aldım Telefonun içinde hiç oyun yok oyunlara girdiğinizde veri yok dio (oyun yok) ya oyun için değil oyun la ztn işim olmazda neden oyun yokki acaba normalde olması lazım değilmi?

xkadir61

xkadir61

Üye
normalde'de telefonun içinde oyun yok rahat ol.
n73 iyibir tercih hayırlı olsun. gülegüle kullan.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşım.

xkadir61

xkadir61

Üye
rica ederim ne demek.
ama oyunları dert etmene gerek yok sitede bolca var.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
Peki.. :) benim için müzik kamera önemli oyun pek önemli diğil ztn bu arada kaç senedir N73 kullanıyosun?yada kaç ay kaç hafata :D ???

xkadir61

xkadir61

Üye
yaklaşık 1 yıl
ama 6-7 yıldanberi nokia symbian telefonlarını kullanıyorum. genelde bütün serisi elimden geçti.
ama n73 'ün yerini alabilecek bir telefon hala benim için yok.

eren6523

eren6523

Üye
bende daha yeni aldım teli keşfetmeye başlıcaz bakam daha bugün aldım :D xD

xkadir61

xkadir61

Üye
hayırlı olsun çok iyi bir seçim yapmışsınız.

schumici

schumici

Üye
arkadaşlar n73 ayrı bişey nokia yı sevmem pek ama asla ama asla n73ten vazgeçmem en iyisini yapmışsın hayırlı olsun

toprakumit

toprakumit

Üye
Arkadaşım oyun bölümlerinde sadece snake olur N73 ME 'de bide hayırlı olsun çok güzel telefondur. Benim eski tel N73 ME' di.

sukruon

sukruon

Üye
gayet normal.oyun değil program oluyor genelde

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
arkadasımız dogru sölemil oyun yok 2. el deil yani meraq etme:)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
Tşk ler arkadaşlar

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
os 9.1 bölümünden İndirebilirsin

SeRSeRi-x

Üye
arkadaşlar konuyu okudumda bende n73 Me kullanıyorum yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ama ben tam 10 yıldır telefoculuk yapıyorum yani bu elimden geçmeyen telefon yok ve n73 me 'nin yerini tutabilcek bi telefon henüz yok kolay kolay olmazdaa!! bu ayrıcalığı yaşayanlara tavsiyem kıymetini bilin bu telin!

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuyu okudumda bende n73 Me kullanıyorum yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ama ben tam 10 yıldır telefoculuk yapıyorum yani bu elimden geçmeyen telefon yok ve n73 me 'nin yerini tutabilcek bi telefon henüz yok kolay kolay olmazdaa!! bu ayrıcalığı yaşayanlara tavsiyem kıymetini bilin bu telin!

çok haklısın arkadaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt