N73 M.E. HAFIZA KARTI SORUNU =acil yardim=

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
thecentilmen

thecentilmen

Üye
    Konu Sahibi
N73 M.E. HAFIZA KARTI SORUNU =acil yardim=
Arkadaslar normalde 1GB hafiza kartini %50 sini doldurmadikca sorun yok ancak ne zamanki %50 sini gecince hafiza kartini reddediyor
Acaba bu durum icin ne yapabilirim
Hafiza karti orjinal telefona formatta attim olmadi
=acil yardim=

daniel_23

daniel_23

Üye
hafıza kartın sorunlu bence başka hafıza kartları da dene %50 yi geçmeyi geçebiliyorsan sorun telde

rocksteadyy

Üye
Aynı Problem bende de var [2gb] , %50 yi geçtikten sonra arıza yapıyo. [arkadaş %50 deyince şöyle bi düşündüm hakkaten öyle].
Kartı takıyorum 5-10 saniye sonra uygulamalar kapatılıyo. galeriye girmeye çalışıyorum kilitleniyo yine uygulamalar kapatılıyo deyip kartı çıkarıyo.
Format atmaya çalışıyorum, kart başka bir uygulama tarafından kullanılıyo deyip attırmıyo.
Virüs olabileceğini düşünüp tel e format attım olmadı, sürümü güncelledim yine olmadı çözüm bulan olursa paylaşırsa sevinirim...

thecentilmen

thecentilmen

Üye
    Konu Sahibi
Aynı Problem bende de var [2gb] , %50 yi geçtikten sonra arıza yapıyo. [arkadaş %50 deyince şöyle bi düşündüm hakkaten öyle].
Kartı takıyorum 5-10 saniye sonra uygulamalar kapatılıyo. galeriye girmeye çalışıyorum kilitleniyo yine uygulamalar kapatılıyo deyip kartı çıkarıyo.
Format atmaya çalışıyorum, kart başka bir uygulama tarafından kullanılıyo deyip attırmıyo.
Virüs olabileceğini düşünüp tel e format attım olmadı, sürümü güncelledim yine olmadı çözüm bulan olursa paylaşırsa sevinirim...

valla kardeşim sorun hafıza kartındadır diye düşünüyorum çünkü %50 dolmadıktan sonra hiç sorun yok aksine süper çalışıyor ama ne zaman %50 kapasiteyi geçince sorun ''uygulamalar kapanıyor'' diyor yada telefon donuyor... virüs olması ne yazıkki imkansız....

xyz58

xyz58

Üye
HAFIZA KARTINA FORMAT AT ÖZEL FORMAT PROGRAMI PC DE FORMATLAMAK İCİN 1 GB HAFIZA KARTINI 2 GB YAPIYOR BELKİ İSE YARIYOR 2 GB YAPIYOR AMA TAM HEPSİNİ KULLANAMILORSUN % 50 SİNDEN FAZLASINI KULLANMİS OLURSUN O ZAMAN 1GB FLAS BELEKLERE UYGULANA BİLİR KART OKUYUCU TAK HAFIZINA KARTINI PROGRAMI CALİSTIR HAFİZA KARTININ BULUNDUGU SÜRÜCÜ SEC FİX TİKLA TAMAM OLDU

luisenrigue

luisenrigue

Üye
hafiza kartın iyi bir marka olmadıgı için olabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt