c_z55
Üye
n73 kulaklıkla dinlerken dışarı ses vermesin
arkadaslar ben n73 kullanıyorum. bilindiği gibi bu cihazlarda kulaklıkla müzik dinlerken kulaklıkta temassızlık olduğunda yada kulaklık tamamen cıktıgında ses dışarı cıkıyor.mesela otobüste ayakta gidiyorum ve kulaklığı takmış müzik dinliyorum
telefon cebimde ve bir elimde kitaplarım var diğer elim ile de otobüste biyerlere tutunuyorum. birden bir temassızlık oluyor yada kulaklık telefondan cıkıyor. ve bütün otobüs linkin park dinlemeye baslıyor.
tabi ben yerin dibine giriyorum.
Eger sorunumu anladıysanız bu konu hakkında yapabileceğim birsey olup olmadığını söylermisiniz. yada bu soruna cözüm olan bir müzik calar programı varmı bildiğiniz.
Teşekkürler...
telefon cebimde ve bir elimde kitaplarım var diğer elim ile de otobüste biyerlere tutunuyorum. birden bir temassızlık oluyor yada kulaklık telefondan cıkıyor. ve bütün otobüs linkin park dinlemeye baslıyor.
tabi ben yerin dibine giriyorum.Eger sorunumu anladıysanız bu konu hakkında yapabileceğim birsey olup olmadığını söylermisiniz. yada bu soruna cözüm olan bir müzik calar programı varmı bildiğiniz.
Teşekkürler...