Dr.Dre Beats Studio Solo HD Bluetooth Kulaklık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

korteks_cep

Üye
    Konu Sahibi
Dr.Dre Beats Studio Solo HD Bluetooth Kulaklık
bluetoothlu kablosuz isteyen kablosuyla da kullanabilir,faturasız,arkadaşım yurtdışından getirdi,kutusu var,üstündeki jelatinleri dahi sökülmedi,kablolu kulaklıklardan sıkılanlar cep telefonuyla müzik dinlemeyi sevenler için harika bir ürün pil derdi yok,usb data kablosuyla pcden yada 220v adaptörüyle şarj ediliyor şarjı baya uzun gidiyor,müzik dinlerken son ses açılmıyor,yarı seste bile titreşimleri hissedebiliyorsunuz,bütün sound ve ritimleri kusursuz dinliyorsun , mikrofon özelliği de mevcut telefona arama gelince direk telefondan cevapla tuşuna basarak konuşmaya başlıyorsun,eşleştirdikten sonra telefon cebinizde olmamasına rağmen evinizin yada işyerinizin her odasında kesintisiz çalışıp volume kontrol tuşlarıyla sesi artırıp kısabiliyorsun , üstünde volume artırıcı tuş,şarkı atlatma/ileri-geri sarma,pause ve on-off/cihaz eşleştirme tuşu mevcuttur.eşleşen cihazlar Samsung anroid işletim sistemi olan akıllılar,androidli LG,HTC tüm modelleri ve Sony Experia,diğer cihazlarda deneme şansım olmadı ama bluetoothlu kulaklık eşleştirip kullananların sorun yaşayacağını sanmıyorum,gerçek müzik keyfini beats studioyla yaşayın,pişman kalmayacağınız profosyonel bir kulaklık,cihaz eşleştirirken teknik yardım sağlanacaktır.

Fiyatı:279,90 + Ücretsiz Kargo
istediğiniz kargo firmasıyla gönderilir,istanbulda oturanlara elden teslim edilir.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
*ürünün garanti durumunu belirtiniz :ünlem:
*Satışın elden mi yoksa kargo ile mi olacağını belirtiniz :ünlem:

+Hayırlı satışlar :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: korteks_cep
kraldost

kraldost

Üye
bu kadar pahallımı bu ya bende de nokianın var shoptan 100 liraya almıştım garantili görüntüsü hoşuma gitmiyor diye bunu almak istedim lakin bana pahallı geldi hayırlı satışlar

cemsidar

cemsidar

Üye
hayaldi hayal kalacak benim için :( Babama kulalık alcam 300 tl desem ... :(

korteks_cep

Üye
    Konu Sahibi
günceldir cep bekçisi güvencesiyle satışı yapılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt