n73 kilit

Sponsorlu Bağlantılar

vip_bilek

Üye
    Konu Sahibi
n73 kilit
n73 kilit kodunu unuttum arkadaslar nasıl sıfırlayabilirim lütfen yardım edin

• Beğen
Tepkiler: selimace

Ozan

Ozan

Admin
Muhtemelen garantilidir, teknik servise götürmek en sağlıklı ve legal yoldur, elle birkaç siteye imei numaranızı girerek çözmeye calismayınız

mert35c

mert35c

Üye
Aşağıdaki topic te bi program verdim arkadaşlar bi bakın isterseniz.Program yeni sürümlü telefonlarla çalışıyor (6600, 6680 ve N70 de bizzat denedim çalışıyor).Telefonun MASTER CODE unu değil unuttuğunuz kodu veriyor.
Lütfen kötü amaçlar için kullanmayınız!

Güvenlik Kodunu bulma(Nokia)

mservank

mservank

Üye
ben de garantiye gönder diyecektim (normal bir iki tane aksesuar ile elden düşme telefon
saytan yerlere verme) ama forumda bu işi programla sağlıklı yoldan halledenler vardır diye bekledima am sen garantiyue gönder en sağlıklısı zaten normal telefoncular zarar verebilirler onlardan para da taep edemezsin mutlaka GARANTİYE gönder

targa911

Üye
un blockme arakdaşım hiç telefoncuya falan vermene gerek yok sitede arat bu program var

ugurr5

Üye
aratıom ........ama bu mesaj cıkıoo nasıl olcakk

danger03

danger03

Üye
valla aynı sorun bendede oldu n73 kullanırken tek çağre serviste yazılım yükletmek oldu

diabol

Üye
teşekkürler

otoata

otoata

Üye
bendede olmuş tu bir extraya gittim yaptılar sanık imei numaranı etrafa verme başın yanar Birde telefıon N73 yani !!!

dark_fire

Üye
n serisinde olmuyo diyo bazı arkadaşlar bu kırma işlemleri için bi ilginiz varmı

turkiminator

turkiminator

Üye
kardes n73 le n 81 programları aynı dıyorlar dogrumudur aynı prograı kaldırı dıyorlar :islikcvp beklıyorum :oke:ı

WolfsRain06

Üye
Aşağıdaki topic te bi program verdim arkadaşlar bi bakın isterseniz.Program yeni sürümlü telefonlarla çalışıyor (6600, 6680 ve N70 de bizzat denedim çalışıyor).Telefonun MASTER CODE unu değil unuttuğunuz kodu veriyor.
Lütfen kötü amaçlar için kullanmayınız!

Güvenlik Kodunu bulma(Nokia)

Saolsın kardes....

maliakg

maliakg

Üye
bence de garantiye gönder

yiğit ayhan

Üye
ya ben indiremedim onu neden acaba yani tıkladım ama koşullara uygunsuzsunuz filan dedi indiremedim acaba?

alp4747

Üye
nokıa n 73 almayın

LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
aynı şey bana da oldu yardım

arnold1962

Üye
teşekkürler

centilmen02

Üye