N73 Kapanma sorunu yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
##omar##

##omar##

Üye
    Konu Sahibi
N73 Kapanma sorunu yardım edin
Arkadaşlar konu başlığında olduğu gibi telefonum n73 telefon açıkken masanın fln üzerine koyuyorum 25 30 dk içinde kendiliğinden kapanıyor bilen veya kendi başına gelenler yardım edebilirmi:agla

İlgilenen Arkadaşlar şimdiden Teşekkür ederim ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hard format at virüs bulaştırmışsın..

##omar##

##omar##

Üye
    Konu Sahibi
format atmadan temizlenemezmi acep :pro:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
çok zor forumda anticomwarrior u bir ara bul kur temizleyebilir..

##omar##

##omar##

Üye
    Konu Sahibi
eywallah kardeşim teşekkür ederim :oke:

sabri04x

sabri04x

Üye
senin telefon nanayı yemiş o telefona bin defada format at genede düzelmez aynı sorun şu anda benim n73tede var oyun oynarken müzik dinlerken cebindeyken birde bakıyorsun telefon kapanmış ben sordum 70 tl masrafı var artı
%20 cihaz susabilirmiş

mustafasen

mustafasen

Üye
senin telefon nanayı yemiş o telefona bin defada format at genede düzelmez aynı sorun şu anda benim n73tede var oyun oynarken müzik dinlerken cebindeyken birde bakıyorsun telefon kapanmış ben sordum 70 tl masrafı var artı
%20 cihaz susabilirmiş

o kadar korkmayın canım.sadece format atın .tel açıkken : *,kare,7780,kare tuşlayın ve bekleyin.ayarlarınızı yapın programlarınızı yeniden kurun

berglakin

berglakin

Üye
o kadar korkmayın canım.sadece format atın .tel açıkken : *,kare,7780,kare tuşlayın ve bekleyin.ayarlarınızı yapın programlarınızı yeniden kurun

arkadasım bu hard format ıcınmı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hayır hard format forumda vardı bir bak..hemen bu bölümde olacak..

sabri04x

sabri04x

Üye
Yaw arkadaşlar bende N73 kullanıyorum. benimkide ole oldu. kendi kendine kapanıyor..
telefonun içinde bir parça var o parça deişecek ve telefonun susma ihtimali de var. sağlam bi serviste yapman lazım. zaten çoğu servisin yapacağını da zannetmiyorum. (EĞER DURUP DURURKEN KAPANIYOR İSE)

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Donanımsal bir durum formatla düzelmez boşuna uğraşma en yakın servise git..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt