N73 Kapak Söküp Takma

Sponsorlu Bağlantılar

turkars

Üye
    Konu Sahibi
N73 Kapak Söküp Takma
Arkadaşlar Bi Yardimci Olrsaniz Sevinirm Biz Bu Zamazingonun Kapani Nasil Kirmadn Accaiz

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan

hxx

hxx

Üye
dostum bildihim kadarıyla n73 te kapak sen sökemessin daha dohrusu teknik servisa sökmesi gerekiyo ve garanti dışı kalıyo bende n70 var bende dedihini sordum bana bunlar xpres on kapak değil dendi yani keyfi sök tak yok..

mservank

mservank

Üye
ya ben nette gördüm video da yani n70 gibi takılıp çıkarılmıyo(n70 de xpress kapak değil ama normal kullanıcı takıp çıkarabilir)bu öyle değil işte adam tornavida kullanarak takıp çıkarıyodu anlayacağın hiç kendin uğraşma büyük zarar verirsin

keremerson

keremerson

Üye
ya ben nette gördüm video da yani n70 gibi takılıp çıkarılmıyo(n70 de xpress kapak değil ama normal kullanıcı takıp çıkarabilir)bu öyle değil işte adam tornavida kullanarak takıp çıkarıyodu anlayacağın hiç kendin uğraşma büyük zarar verirsin

ewet katılıyorum hiç bulaşma bilader elinde kalır ;)

targa911

Üye
elinde kalıruğraşma hiç

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
N70 rahatça çıkıyor.

mservank

mservank

Üye
evet n70 rahatça çıkarılıyo ama bunlar hiç öyle değil çok zor yani

worldcild

Üye
n70 cok rahat cıkıyor ama n73 cıkmadıgını duyunca sok oldum,:D

ePeP

Üye
n70 rahatça çıkıyormuş, n73 çıkmıyormuş.

diğer üyeler öyle diyor mayk :D

CaNNiSaR

CaNNiSaR

Üye
Arkadaşım kapağı çıkarıpta neyapacan ki kırarsın elinde kalır Orjinali bozma derim :oke:

exper_15

Üye
kardeş eline çalışmayan sim kartı veya ona benzer bişey al kartın kapağın ucunu altına yerleştir ileri geri biçiminde oynat kendiliğinden çıkıyo zaten aslında bu kadar basit n70 elime ilk geçtiğinde de çıkmıyor zor çıkıyor denilmişti unutma :)

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
kolay cıkıyor

BygursoY

BygursoY

Üye
Kapağını açarsın ama biraz teknik bilgi bilmem gerekiyor çünkü çıkartma yaptıktan sonra yerine koyarken elinde bayağı bir parça kalabilir ben yine sana bir video göndereyim en azından belkide sana yardımcı olur.
N73 Tamamen tüm parçalarını sökme

toprakumit

toprakumit

Üye
Arkadaşım onun kapak çıkartma aparatı lazım sana o da telefoncularda olur... Ama hepsinde yok!!!

vagabond59

vagabond59

Üye
bende sorum yasadım acınca daha hayır gormuyon

cemre007

cemre007

Üye
o telefonun kapağı bi açılsa ekranı tozdan görünmez bida boşamı diğer telefonlar gibi deil. die düşünüyorum

eren6523

eren6523

Üye
arkadaşım ön kapak çıkıyor ama arka kapak için teknik işlem lazım bu işlemi yapıncada telefon tamir görmüş gibi oluyor yani satarken elinde kalıyor :D satamıyorsun

özgürali

Üye
valla ben ön kapağı çıkardım fakat çıkarırken zorladım kapakta çatlama oldu.telfnun ekranında toz vardı onu temizleyecektim ama kapak gitti.yeni bi kapak alamam gerekecek

harun4554

harun4554

Üye
kardes ben nette gördüm videosuyla.youtubeda var.bir bak istersen

safakk

safakk

Üye
Kapağını açarsın ama biraz teknik bilgi bilmem gerekiyor çünkü çıkartma yaptıktan sonra yerine koyarken elinde bayağı bir parça kalabilir ben yine sana bir video göndereyim en azından belkide sana yardımcı olur.
N73 Tamamen tüm parçalarını sökme
valla bu video n73 de 3 hoparlör var diyenlere de kanıt aslında ;)
evet bencede servisin yapması bu işi çok daha iyi olur:oke:

Üst Alt