N73 Kapak Söküp Takma

Sponsorlu Bağlantılar

PAPADOC

PAPADOC

Üye
ben sökeni gördüm illaki kırılıyor

mecay66

Üye
n73 kapagı cok kolay deişir vida yoktur zaten bu nokia nın prensiplerine aykırı olr kardes alt koselerden tırnagınla yukarı kaldır

bhdr-kr

bhdr-kr

Üye
En kolay yolu kredi kartı gibi sert bir kartı alttan takıcan sonra sürükleyerek her tarafını dolaşıcam ben çok kolay çıkardım bu şekilde

sedatdante

Üye
bencede

mecay66

Üye
evet dedğim gibi vida felan yok

elmor

Üye
Herkes atıp tutmuş çok zor çok zor diye, zorluğu felan yok, alın izlein, bilmeyenlerde işkembeden sallamasın lütfen

(Youtube erişimi için DNS ayarlarınızı şöyle yapın)

willrock

willrock

Üye
abi kim diyo n73 çıkmıyo diye çok basit çıkarması ama ilk olarak çıkarmaya çalışacağın için zorlanırsın ondan sonra şipşak çıkabiliyo ön kapak tırnağını kızıl ötesinin oradan sok sonra aşağı doğru çekiceksin tırnağını sonra aynı şekilde ses açma kapama tuşunun ordan sok tırnagını aşağı doğru çek sonra soketin orayı çıkar üst taraf kendisi atıyo zaten

schumici

schumici

Üye
dostum bencede hiç bulaşma ama cep telefonu genel bölümünde bi arkadaşımız yanlış hatırlamıyosam bunun nasıl yapıldığını anlatıyodu. bi oraya bak istersen ama biraz eski bi konu detaylı bakman lazım

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/n73-kapak-degisimi-112937.html dostum burda bahattintunc isimli arkadaşımız açıklama yapmış. bide adresinde görüntülü olarak gösteriyolarmış sanırım. inşallah işine yarar:oke:

mecay66

Üye
n70 cıkar n73 de ikiside deişebilir ve garanti ile alakası yok bilip bilmeden sallamayın arkadaslar

safakk

safakk

Üye
n70 cıkar n73 de ikiside deişebilir ve garanti ile alakası yok bilip bilmeden sallamayın arkadaslar
rütbenin teğmen olmasına rağmen konuşmanızda daha uygun bir üslup beklerdim doğrusu ;) buarada garanti belgesini elinize alıp okuduğunuzdan şiphe duyuyorum açıkcası;) orada bir madde var nokia.com aş nin servisleri dışında bir yerde herhangi bir işlem gördüğü takdirde garanti dışı ve gördüğü zarardan da nokia sorumlu değildir diye o maddeyi umarım okumuşundur ;)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Arkadasım bir video sitesinden arştır n73 dissample die gelir n73 ün en ince ayrıntıya kadra skümü var orda zaten adam parca parca edio oradan bakarak yaparsın aslında cok kolay bys

mecay66

Üye
çıkar arkadaslar arka kapağı cıkar tırnagını telefonun onyuzunden alta kapakla kasa arasına sok ve kaldır bnu sert bir kartla banka kartı ilede yapabilirsin kenarlara dogru kaydır 6600 ın kpagını çıkarır gibi ama fazla zorlama basaramazsan bi telefoncuya gotur hallederler

sheik38

sheik38

Üye
:nono:abi bırak öle kalsın yaa hem bence zaten onu sen kendin yapamazsın bak ben yapmaya çalıştım az kalsın telefon elimde kalıoduu:kop:bırak telefonun ustalarına onlar değiştirsin.. yani anlayacağın PARASIYLA DEİL Mİ KARDEŞİMM:)

badboys15

badboys15

Üye

Arkadaşlar yukarıdaki videoda var nasıl söküldüğü.Tornavida ile çıkmadıgını belirteyim. Ben olsam çıkarmayı denemezdim.

You tube açılmıyor mu? Anti sansür programını kurun sadece youtube değil tüm yasaklı sitelerde açılıyor.
İndir: tamamen ücretsizdir.

WaNTeD 1903

Üye
arkadaşlar bende korkuyodum fakat yeni denedim dendiği kadar zor birşey değil kapağın alt tarafından sert bi kartı sokun yavaş yavaş iki taraftanda simetrik olarak ilerleyin 20 saniyenizi almıyacak bu işlem için para vermeye değmez şimdi tek amacım arka kapağı çıkarmak :emzik:

yasinadil

Üye
telciye gotur cok problem cıkıyo.denedim ordan biliyorum

zehir15

Üye
valla çook basitmişş saol kardeşşş

smt_gs

Üye
ya arkadaş bizde bunları yapcak alet yokki bide arka kapağı nası çıkarcaz

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
ön kapak bi şekilde oluyor.ama arkayı sökmeye çalışma..
orda çok elektrnik alet var.zarar gelebilr riske etme.

F.d.82

Üye
Arkadaslar N73 Kapagı cok kolay sökülüyor nasılmı beyaz kapakla altının arasına sert bir cisim koyun ve ayırın :oke:

Üst Alt