Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N73 Kapak Değişimi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bibidik
Üye
Konu Sahibi
N73 Kapak Değişimi
Arkadaşlar internette büyük çapta bi araştırma yaptım ön kapağı sökmenin videolu anlatımı var ama arka kapak yok ... Ben sadece arka kapağı değiştirmek istiyorum resimli veya videoolu anlatabilecek biri var mı acaba ???
Cs***MaN
Üye
ön kapağı kredi kartı ile rahatlıkla sökebilirsin arka kapak dediğin ne dir onu zaten kendin çıkarabiliyosun başkada neresini sökeceksinki
bibidik
Üye
Konu Sahibi
Nasıl söküleceğini bilmiyorum arka kapağın detaylı olarak anlatırmısın ??
Demek istediğim sadece batarya bölümü değil kapak değiştirecem arka komple çıkması lazım
tyfnaker
Üye
baba ben 2 senedr kendı kapagımı kendım sokup-takıyom... cok da basıt bısey...
N73'ün pil kapağı hariç arka kapağı yok. Arka kapak dediğin, telefonun kasası. Onuda, içindeki herşeyi söküp, servisler değiştirebilir. ben, eski N73 me telefonumun kasasını Nokia Shop'tan 77 tl'ye değiştirmiştim. Yani, sen değiştiremezsin.
N73'ün pil kapağı hariç arka kapağı yok. Arka kapak dediğin, telefonun kasası. Onuda, içindeki herşeyi söküp, servisler değiştirebilir. ben, eski N73 me telefonumun kasasını Nokia Shop'tan 77 tl'ye değiştirmiştim. Yani, sen değiştiremezsin.
aynen arkadaşın dediği gibi senin arka kapak diye bahsettiğin yeri sen sökemessin...
hunter41
Üye
telefonun kasasına da sokersın ama rısklı bır ıs yanlıslıkla herhangı devresını kırar yada zarar verırsen bı daha telefonun calısmayabılır ben n73 siyah kasayı joystick ile beraber 35 liraya değiştirdim
! AhmeT !
Üye
kendine güveniyorsan kasasını satın alıp takabilirsin.Ama telefonun içini açman lazım...Ben daha geçen hafta bi arkadaşın n73 ününkini değiştirdim.
Cs***MaN
Üye
Eğer daha önce yapmadıysan deneme bile dierm....
n.kececi
Üye
ön kapağı bende söktüm tornavida ile falan ama arkadaki sökmek ince tornavida ve teknik bilgi lazım. youtube'da video vardı söküm işlemi ile ilgili işte o video
bn 1 sene kadar servis de teknikerlik yaptım n73 un kasasını serwisler dısında katiyen hiç bir kimseye dedistimenisi tavsiye etmioyorum çünkü n73 kasa ya bağlı jumper lar war normal bir kulanıcının yapamıyacağı bir istirr wede tel garanti dısı kalır....