N73 Joistik / Yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
N73 Joistik / Yardım?
arkadaşlar benim n73 üm var onun joyistiği aldığımdan berş bayağı bi boşaldı bu nasıl olcak bunun bi zararı yok ama rahaysız oluyorum servise göndersem ne yaparlar

bir daha gevşermi tele dokunurlarmı bu arada telin 2 sene kvk garantisi var

• Beğen
Tepkiler: tovraa

_KadirşinaS_

Üye
Malesef n73'lerde bu genel bir sorun.Belli bir süre sonra hem joyistik sallanmaya başlıyor, hem de arkdaki sürgülü kamera kapağı geşiyor.

Ama joyistiğin kırılıp kırılmaması hem biraz sana bağlı hem de biraz şans işi. Mesela benimkinin joyistiği yerinden çıkacak diş gibi sallanıyordu, ama 2 sene hiçbir şey olmadı. Sonra da zaten takas ettim.

Diyelim ki kırıldı. Bir arkadaştan duymuştum.Kırıldığı yere ve joyistiğe biraz japon sürüp (dikkat etmek lazım telefonun içine akmamalı) yapıştırırsan eskisinden sağlam oluyormuş.

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
japon işi yaş usta ama ben gevşemesinden bahsediyorum kırılma olmaz da yeni aldım sallanıyo arkadasınkide öle
bi sonuç alalım servise yollıcaz

benhjk

benhjk

Üye
valla yaa bende de var o sorun arkadaşlar. değiştirebiliyo muyuz falan yardımcı olur musunz?

ciko6189

ciko6189

Üye
çeşke joystick siz tlfn alsaydın kötü oluyo arıza fln

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
ewet birader hiç sorma yanlışmı yaptık ne:vur:vur:vur

ahabb

Üye
arkadaşım aynı sorun benimde başıma gelmişti joistik de bişeyler oldu anlayamadım ve bundan bi kaç gün sonra joistik elimde kaldı :) daha sonra servise verdim tuş takımı ve kapağı değişerek elime geldi bence hiç kendin uğraşma servisine ver bi kaç gün içinde de alırsın telefonunu iyi günler.

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım aynı sorun benimde başıma gelmişti joistik de bişeyler oldu anlayamadım ve bundan bi kaç gün sonra joistik elimde kaldı :) daha sonra servise verdim tuş takımı ve kapağı değişerek elime geldi bence hiç kendin uğraşma servisine ver bi kaç gün içinde de alırsın telefonunu iyi günler.

yok birader benimki sallanıyo gevsedi kopmadan servise yollasam mesela değiştirirlermi

--------------- Ekleme ---------------

hadi arkadaşlar ne yabmalıyım bu joisliği kopacağa benzemiyor. Bunu serviste sıkılarlarmı veya bu ufak sorun için telimi servise gönderiyimmi

oguzreis

oguzreis

Üye
japon işine hiç bulaşma,arkadaş sürdü tuş sağa gideceği yerde sola gidiyo,tamam işe yaramıo :D bendede var aynı sorun ,kendi başına sallanıp duruo

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
bu nokıa buna bi çare bulsun olmuyo beöyle ne kadar n73 kullanıcısı var hepsi aynı sorundan mağdur ya deişttirsin yada garantisi geçmiş bile olsa bedavadan yenisini taksın

olmaz böyle nereye kadar

unrealmortal

Üye
ya arkadaşım direk servise götür hiç uğraşma bile..benim arkadaşımda telefonun joistiğin üzerinde oturmuş.joistik içine göçmüş.servise götürdü direk değiştirdiler..:Dsaygılar...

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
bak içine filan göçmedi telefon daha 3 4 aylık sallanmaya basladı joisliği servise gendersem basına bişe gelcek telede bi zarar vercekler diye korkuyorum

unrealmortal

Üye
ya bu servis sonuçta zarar verseler gene kendileri yapmıcak mı??ben e65 i servise vermiştim bişi olduğunu düşünüyorum yenisini gönderd,ler..sonuçta bişi yapsalarda kenileri telafi edecek bu sorunu...bnce direk servis yolunu tut sen..!!!

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
n73 almakla yanlış manlış yapmadınız alt tarafı aldıktan bi müddet sonra sallanmaya başlıyo joistik ondanda hiç bişey olmuyo zaten joistik kırılıyo derseniz 1 sene oldu alalı n73 ü hiç bişeyi yok bana hiç sorun çıkartmadı kullanan kişiye göre değişir

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
ben aslında telefonuna özen gösteren birisiyimdir ama ne oolcak anlamadım n73 tende hevesim kaçtı zaten bu signed olayları filan böyle olcağını bilseydim 6500 slide alırdım ama yinede bu joisliği olmasa iyi telefon

yeri deil ama n73 kullanıcılar ben telde video çekerken sol üsste bi el işareti cıkıyo kullanma klavuzuna baktım ama orda öyle birseyden bahsetmiyo bilen varsa paylasabilirmi ayrıcada ben n73 ün videosundan hiç ama hiç memnun deilim cok dandik çekiyo sanki1.3 mp gibi n70 bile bundan iyi video ceker diye düşünüyorum ama yoksa o el işareti yüzündenmi öyle cekiyo sorularımın karşılığını bekliyorum

saygılarım la...

karkarkara

Üye
İngileterden siparişle getiriliyor 30 pound falandı sanıyorum yaklaşık 75 ytl + kargo masrafları falan

cadimm

cadimm

Üye
arkadaşlar benim n73 üm var onun joyistiği aldığımdan berş bayağı bi boşaldı bu nasıl olcak bunun bi zararı yok ama rahaysız oluyorum servise göndersem ne yaparlar

bir daha gevşermi tele dokunurlarmı bu arada telin 2 sene kvk garantisi var

Bence Sen Vakit Kaybetmeden Servise Ver Benim Tuş Takımım Sağlam Ama Soyuldu Teli Telefoncuya Bişi Sormaya Götürdüm Tuş Takımını Değiştirelim dedi Hemen Servise Yolladılar Sen De Yolla HEmen Yoksa Sonradan :vur:vur:vur:vur:vur Böyle OLursun:islik:islik:islik :):):)

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
ama servise gçndertikten bellibi zaman sonra yine bosalmazmı

_KadirşinaS_

Üye
Tabiki bozulur ya da daha doğru söylersek gevşer.

Takipçi Satın Al

Üst Alt