Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N73 İnternet Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
harsh61
Üye
Konu Sahibi
N73 İnternet Sorunu
Merhaba internete gırerken Veren Hata
Paket Veri:Yetkılendırme Başarısız
100mblık daha yenı almıstım
Bu sorun cıkmaya basladı ve ınternete Gırmıyor Yardım edersenız sevınırım
Yerı Bura degılse Kusura bakmayın
tksharmely
Emekli Yönetici
Telefon ayarlarınızı almak için " GPRS N73 " yazarak 2222 ye gönderin. Eğer sorun devam ederse, hattınızla ilgili bir problem olabilir. Bu durumda Müşteri Hizmetlerini arayınız.
harsh61
Üye
Konu Sahibi
Dediğiniz şekil yaptim.
Hatalı İstek Mesajı Geldi.
tksharmely
Emekli Yönetici
WAP N73 ya da INTERNET N73 yazıp 2222 ye göndermeyi deneyiniz.
sen direk wap veya internet yaz 2222 ye yolla. gelen ayarları standart yap çalışır
Mustafa Dümen
Üye
Yetkilendrme başarısız uyarısını ancak kontor olmadığında ve hattının 3aylık süresi dolduğunda alırsın.. Ayarla ilgili sorun yok bence gene de dene kardeşim ayarları alamazsan 8050i ücretsiz arayıp her türlü ayarlarını yaptırabilirsin..
harsh61
Üye
Konu Sahibi
Ayarları yaptım ama Sorun devam edıyor .
Correctsboy arkadasım 100mb paket var neden kontur ıstesın kı ?
doğru diyorsun kontor istemez ama hattının süresi dolu olabilir.. Browser olarak telefonun orijinal web we servisler browserlerini kullanıyorsan istersen bi opera mini ve ya oPera browser i deneyebilirsin.. Sorun devam ediyorsa birşey ler dusunecegiz kardeş
tksharmely
Emekli Yönetici
Müşteri Hizmetlerini arayarak hattınla ilgili bir sorun olup olmadığını öğrenmende fayda var.
Mustafa Dümen
Üye
Evet üstteki arkadaşa katılıyorum , hattın gpRs e kapalı büyük ihtimal..