N73 İçin Rotateme ve Nokmote Sertifikalı Hali Yokmu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wox

Üye
    Konu Sahibi
N73 İçin Rotateme ve Nokmote Sertifikalı Hali Yokmu
:aglaN73 için için nokmote ve rotateme programını sertifikalandırıp şuraya koysanız ne olur ya.arıyom arıyom ama sertifikalı halini bulamıyorum.şu sertifika almayı denedim ama bi türlü beceremedim.bu konuda bilgisi tecrübesi olanlar şu programların sertifikalı halini şuraya ekleyinde diğer ihtiyaç sahibi arkadaşlarda yararlansın bundan.ha diyceksinizki beleş program arıyor bu.ne yapayım sertifika almaya çalışıyom ama siteye üye olamıyorum beceremedim ne yapayım.gözünü seveyim ya biri ilgilensin şu olayla

• Beğen
Tepkiler: ZAFER_0068D ve sagozanCAN

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
telefonun tarihini degiştirerek kullanmaya çalış

elvera

Üye
evet lütfen arkadaşlar gerçekten becerebilsek yaparız ama gerçekten gerekli bilgimiz ve becerimiz yok biriniz yapıp koysa olmazmı? mesele hazıra konmak deil lütfen

elvera

Üye
eyvallah

1920adnan

1920adnan

Üye
off yaaa kafayı yicemmm lanet olsun için deiki siym bian sevgisine:aglabu nası oluyo pc kablosun dan mı oluyo bilen vARSA BENİ EKLESİN [email protected]

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yapanlara souyorum ... koymamak için engel ne

Consul9

Consul9

Üye
SecMan v1.10 OS9.1.sisx

AL BUNU TELEFONUNA KUR İLK İKİ SEÇENEĞİ OKLE we bundan sonra setfika hatası weren herşeyi yükleyebilirsin;)
bu dosyayıda telefonuna usb ya da bluettooth veyaaa card readerla atabilirsin ama proyu kuracann

• Beğen
Tepkiler: karus112

serkaN70

Üye
saol

mcnpl4

mcnpl4

Üye
allah razı olsun secmanla oldu

tunahantabak

tunahantabak

Üye
MerTurkizM çooooooooooooooooookkk saol Allah razı olsun kaç sattir uğraşıyorum verdiğin program işe yaradı çok teşekkürler kardeşimm...

trserdar

Üye
arkadaşlar bildiğim kadarıyla bu tip programlar ekranı bozuyor uyarayım dedim

deve

deve

Üye
nokmote n73 te çalışmıyo

eco_mania

Üye
kardeş emeğine sağlık çok işime yaradı

bad_devil20

bad_devil20

Üye
mert senin verdiğin programında sertifikası bitmis bi yardimci olursan sevinirim

ahmet_24

Üye
Paylaşım için teşekkürler

EFECEL

EFECEL

Üye
arkadaşım bu programları kullanmak için telinde accelerometer olması lazım yani hareket sensörü ve bu n73te yok rotateme ile sadece programdan secerek yan yatırabilirsin ekranı başka türlü olmaz iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt