Cengiz_17
Üye
N73 HD Oyunlarda Kasma Problemi (Yardım)
Arkadaşlar bende daha önceden N70 vardı, Real Football 2009 Hd gibi oyunları ve yüklediğim birsürü oyunu hiçbir problem yaşamadan sorunsuz oynuyordum.Dedim n70 bunları yaparsa n73 daha iyisini yapar hem ekranıda daha kaliteli görüntü kalitesi ve boyut olarakta, gittim 2. el bir n73 aldım 1-2 gün önce. Telefonun hiçbir şeyinden şikayetim yok(galeriye girememe, çok yavaş işlem yapma gibi ) yani telefon tıkır tıkır çalışıyor, ama gameloftun 3D oyunlarının bazılarında oynarken kasma veya açılırken donma yapıyor, birde loading barları falan aşırı yavaş doluyor, neyse o sorun değilde kasma donma işi kafamı bozdu, örneğin real football 2009 hd ve real football 2008 3d oyunlarında oynarken kasma oluyor aşırı derecede, ferrari gt 2 ve real football manager 2010 gibi oyunlardada açılır ama donuyor kalıyor, asphalt 4 ve asphalt 3 ün hd oyunları donmuyor ama, Donan ve kasan oyunlar neden böyle yapıyor acaba ? indirdiğim oyunlar da n95 ve n73 uyumludur gibi şeyler de yazıyor, ama n95te 3d hızlandırıcı özelliği olduğunu biliyorum n95 kasma olmuyordur heralde, benim merak ettiğim şey şudur benim telefonda mı bir hata var yoksa ben n73 için değilde n95 için Hd oyunlar indiriyorum ? n73 kullananlar veya bilgisi olanların cevaplarını bekliyorum
Arkadaşlar Bende Kasan RF 2008 3Dyi Burdan İndirdim, N73 Kullananlar Arkadaşlar Deneyip Kasma Olup Olmadığını Bana Bildirirse Çok Büyük Bir İyilik Yapmış Olur
Arkadaşlar Bende Kasan RF 2008 3Dyi Burdan İndirdim, N73 Kullananlar Arkadaşlar Deneyip Kasma Olup Olmadığını Bana Bildirirse Çok Büyük Bir İyilik Yapmış Olur

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız