N73 hata veriyor lütfen yardım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Perfect!

Üye
joystick e dokunmanla klasörler açılıyorsa tuş sizlere ömür olmuş parçada sorun var sanırım
diğer kasmalarda hafıza kartı yüzündendir hard format sadece telefona işler ayrıca kartıda biçimlendirirsen kasma geçer

tuşlarıda servis halleder yada kapağı aç telefonun müdale şansı varsa bi dene (ama fazla krcalamanı önermem servis ver gitsin tuşu yaparlar )

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Halil tuş ile alakası olsa formatla düzelir mi de çünkü aldıktan 2 ay sonra filan başladı
ve hep formatla düzeldi

Perfect!

Üye
:hmmm valla buna tıp bile çare bulamadı
garanti süresi dolmadıysa eğer yaparlar serviste
ya belki bi ihtimal virüs olabilir hafza kartındaki bi yazılım yüzünden olabilir kendi kendine hareket etmesi hafizı kartını pcde biçimlendir.(daha önce yaptınmı bilmiyorum ama )

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartını daha önce pcde biçimlendirdim ama şimdi biçimlendirmedim şu anda hafıza kartını takamıyorum bile :(
formatladım yazılım günceelledim hafıza kartı yok sorun aynı :ağlarım:

Perfect!

Üye
valla değişik bi durum yakınlarda nokiashop varsa bi göster
(uzaktan yardımdan iyidir ne desem boş sorun donanımsal gibi görünüp yazılıma giderken donanımsal oldu ikisinden kaynaklı olabilir )
valla aklıma başka bişey gelmiyor

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
sağol Halil bende anlamıyorum kapağı açamam elimden bu kadarı geliyor vercem servise bugün nokiayı aradım yakında servis yok bi ara verecem tel no adres aldım garantide bitti

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Ben teli servise verdim dediler ki hafıza kartını biçimlendirin sonra kullanın o kolay pcden yaparım sağa ters tıklayıp biçimlendir derim...

ama yedeği yükleye bilirmiyim dedim tarattırın dediler yedeği tarattırdım sorun yok hafıza kartını kart readera taktım pcden tarattırdım ama ondada bi sorun yok hafıza kartındaki mp3 leri pcye alıp biçimlendirsem sonrada karta geri yüklesem nasıl olur yedeğide geri yüklemesem...yine bir sorun olur mu ki...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Olur mp3 lermi lazım sama ama hafıza kartındaki bütüm programlar gider ne oldu joystiki yaptırdın mı:hmmm

Perfect!

Üye
rehber yada diğer önemli bilgilerin varsa yedekleri sakla
diğer türlü hafıza kartını pc ye yerdeklediğinde yada tamamen kopyaladığında uygulama dosyalarıda gelir bunların gelmemesine dikkat et hatayı uygulama dosyaları oluşturuyordur. mp3 leri geri attığında sorun çıkarmaz .

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Olur mp3 lermi lazım sama ama hafıza kartındaki bütüm programlar gider ne oldu joystiki yaptırdın mı:hmmm
evet sadece mp3 ler önemli programları yeniden kurarım sorun değil zaten yapılınca biraz bişey yüklemeyin dediler nasıl çalıştığına kontrol etmek için ...

sorun belli deği şu an serviste daha....

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ben de öyLe yapıyorum zaten mp3Leri .. format atmadan önce mp3Leri pc ye atıyorum , hafıza kartım oLmadığı için (dahiLi var yani :ehe :) tLfdan biçimLendiriyorum mp3Ler tekrar pcde mevcut zaten gönderiyorum gidiyor :)

bence yedeği faLan hiç geri yükLeme , önemLi oLan ve asıL uğraştıran mp3Leri yeniden temin edebiLmek ( benim fikrim böyLe ) uyguLama oyun vs.. yavaş yavaş akLına geLdikçe atar kurarsın , hem önce bi tLf.u kurtaraLım :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
evet sadece mp3 ler önemli programları yeniden kurarım sorun değil zaten yapılınca biraz bişey yüklemeyin dediler nasıl çalıştığına kontrol etmek için ...

sorun belli deği şu an serviste daha....

aynı fikirdeymişiz :)

çok geçmiş oLsun Nur , en kısa sürede çözümLenir İnşaLLah :nazar:

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
rehber yada diğer önemli bilgilerin varsa yedekleri sakla
diğer türlü hafıza kartını pc ye yerdeklediğinde yada tamamen kopyaladığında uygulama dosyalarıda gelir bunların gelmemesine dikkat et hatayı uygulama dosyaları oluşturuyordur. mp3 leri geri attığında sorun çıkarmaz .

rehberin yedeği turkcellde var o hiç önemli değil....mp3 ler derdim aynıları pcdede varda telde farklı bir sıralama oluşturmuştum....:D
sağolasın :)

aynı fikirdeymişiz :)

çok geçmiş oLsun Nur , en kısa sürede çözümLenir İnşaLLah :nazar:
sağolasın...
İnş. Güven abi...

Perfect!

Üye
rehberin yedeği turkcellde var o hiç önemli değil....mp3 ler derdim aynıları pcdede varda telde farklı bir sıralama oluşturmuştum....:D
sağolasın :)

rica ederim
geçmiş olsun ...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Format atınca zaten mp3 lere yaptığın sıralama bozulur en azından bende öyle oluyordu:)

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi

Perfect!

Üye
eğer playlistin varsa bozulmaz aynı playlisti tekrar atarsın olur

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet her türlü formattan sonra mp3 ler üzerinde yaptığin değişiklik ilk günkü duruma dôner ne yazık ki:(

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
eğer playlistin varsa bozulmaz aynı playlisti tekrar atarsın olur
ben sıralama yaptım pcde tele atınca müzik çalarda albümlerden yeni çalma listesi oluşturuyorum okadar...

Evet her türlü formattan sonra mp3 ler üzerinde yaptığin değişiklik ilk günkü duruma dôner ne yazık ki:(
bilmiyorum artık mp3 leri alayımda olmadı sıralamayı yeniden yapacağım artık :(

Perfect!

Üye
ozaman kolay gelsin baştan yapman gerekecek sanırım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt