N73 hata veriyor lütfen yardım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
N73 hata veriyor lütfen yardım :(
telefonum N73 joystığe hafifçe dokunmam ile hangi menüyü seçtiysem açılıyor ve sürekli ben tuşlamadan alt seçenekleri açıyor mesela ajanda / seçenek / yeni kayıt ondan sonrada açacak hiç bişey olmamasına rağmen sürekli tuş takılmış gibi ses geliyor....
Daha öncede olmuştu ama formatlayınca geçmişdi :(
şimdi bide bazen teli açınca pın kodu sor seçeneği çıkmıyor beyaz ekran üzerinde nokıa yazısı kalıyor ancak teli açıp kapatınca ve ya hard format atınca geçiyor...

tele detaylı ve sert format attım
yazılım güncel olmasına rağmen yeniden güncelledim
servise bırakmadan başka ne yapabilirim :hmmm
yardımlarınızı bekliyorum....

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Nur kanımca yapıLacak herşeyi yapmışsın ve yaptıkLarın da bu tarz sorunLar iLe karşıLaşan arkadaşLarımız için çözüm oLacaktır . sadece şu geLdi akLıma hafıza kartındaki bir uyguLama , dosya hata veriyor oLabiLir .. b,ir ihtimaL bunu düşündüm ama , hafıza kartını da biçimLendirdiğinden şüphem yok :oke:

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Nur kanımca yapıLacak herşeyi yapmışsın ve yaptıkLarın da bu tarz sorunLar iLe karşıLaşan arkadaşLarımız için çözüm oLacaktır . sadece şu geLdi akLıma hafıza kartındaki bir uyguLama , dosya hata veriyor oLabiLir .. b,ir ihtimaL bunu düşündüm ama , hafıza kartını da biçimLendirdiğinden şüphem yok :oke:
hafıza kartını biçimlendirmedim ama hafıza kartını takmasamda aynı sorun var :(
zaten hafıza kartını takamıyorum çünkü ben tuşlamadan o tuşluyor birileine bir şeyler gönderir diye takamıyorum ki...
ama yinede biçimlendireyim mi...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Nur yapılacakları yapmışsın.büyük ihtimal donanımsal hata oluşmuş.teknik servise ya da garantiye göndermen daha mantıklı.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Hafıza Kartını takmadığın haLde böyLe yapıyorsa sorun hafızada değiL .. servisden başka çaresi yok maaLesef :(

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
güven abi nadir abi yorumlarınız için için teşekkür ederim....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Nur birde sitemizde anticomwarrior diye bir virüs tarayıcısı var.onu indirip kurmayı dene ve taramaya çalış.

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
üff ya o zaman teknik servis yolu gözüküyor.

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
kaspersky var onu yükleyecem ama onun içinde hack yapmam lazım ama hack da yapamıyorum :(
programı yüklüyorum ama c hack rar dizininden çıkartamıyorum kayıp duruyor menü :(:(

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Joystikin arasına 20 lira sıkışmış ona yapacak bişey yok:)
Diğer sorun bende de oluyor çok program yükleme ve silme yapınca özellikle font değiştirme ve sistem programları etkiliyor formak atınca düzeliyor:)

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Joystikin arasına 20 lira sıkışmış ona yapacak bişey yok:)
Diğer sorun bende de oluyor çok program yükleme ve silme yapınca özellikle font değiştirme ve sistem programları etkiliyor formak atınca düzeliyor:)
joystıck mi bozuldu diyorsun yani :hmmm

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet ama sadece bi tahmin çünkü aynı bende de oluyor bozulunca dokunmatik gibi oluyor bir tıklamamla bütün alt katagorileri açıyor telefon yani biraz elin alışırsa kullanabilirsin ama çok sinir edici:D

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
evet sinir bozucu servise vermek istemiyorum :(
bu daha garantisi varken olmuştu formatladıktan sonra geçince servise vermedim...
şimdi formatlıyorum ama düzelmedi 2 ay önce filandı yine böyle oldu ama bir kaç gün sonra düzelmişti ama hep format atıp durdum kalem tuşunu basınca sesi kesiyor ama joystiği kullanınca yine aynı...
offf bir iki gün daha formatlasam mı ki...
bide servise versem sadece joystick mi değişir orjinali kaçadır ki :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

bide bir kaç gündür pc yi görünce restart yapıp duruyordu bununla bi ilgisi var mıdır...
daha önceleri pc yoktu bilemiyorum...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Orjinal en az 70 80 liradır çakmalar 15 20 bana 1 ay dayanıyor ama gece gündüz elimden düşürmüyorum onun için:D

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Mehmet komple tuş takımımı değişiyor yoksa joystick mi...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sadece joystik küçücük birşey işte ama naparsın:D tuş takımıda olursa en az 100 lirayı gözden çıkar:ehe

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
orjinal olmayan 20 lira 1 ayda gidiyorsa orjinali daha mantıklı gibi ama 80-100 tl de pahalı :( :(

Mehmet yorumların için teşekkür ederim...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bu bir ay gitmesi tamanen benim için geçerli yanlışlık olmasın yani 15 saat elimden düşmüyor maxicep için filan yani yanıltmış olmayım:D rica ederim:)

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın bir kaç gün bekleyim inş. düzelir bu arada düşünürüm...

peki mehmet hiç elime almadığım halde tel kendi kendine tuşlara basıyor senintelde de oluyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt