n73 hakkında bi soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nis1903

nis1903

Üye
    Konu Sahibi
n73 hakkında bi soru
arkadaşlar ben telefonu pc suite le yedekledim..yedek içinde hafıza kartına yüklü olan temalarıda aldım tabi.şimdi o temaları silmek istiyorum ama o temalar uygulama yöneticisinden gözükmediği için silemiyorum..nasıl silebilirim temaları?yardımcısı olursanız sevinirim..teşekkürler şimdiden

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşlar ben telefonu pc suite le yedekledim..yedek içinde hafıza kartına yüklü olan temalarıda aldım tabi.şimdi o temaları silmek istiyorum ama o temalar uygulama yöneticisinden gözükmediği için silemiyorum..nasıl silebilirim temaları?yardımcısı olursanız sevinirim..teşekkürler şimdiden
aynı temaları tekrar üzerine kur ozaman uyg.yön.sinde gözükür vede silersin.birde başka bir yolu vardı ama tam hatırlayamadım belki okuyanlardan birisi hatırlar diye yazıyorum.sonradan yüklenen temalar sistemde bir klasörde oluyor. X-plorer veya onun gibi bir dosya yön.prog.ile silebilirsin.ben birkeresinde bu yolla silmiştim ama baya oldu unutmuşum.iyi günler

--------------- Ekleme ---------------

Telefondan tema silmek arkadaşım burada anlatılmış bir bak.

nis1903

nis1903

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler dostum..deneyip en kısa zamanda haber vericem ;)

eren6523

eren6523

Üye
yada hiç biri olmassa *#7370# yap hallet sorunu :oke:

mami7793

Üye
arkadasım telefonuna xplorerı yuklersen o temaları sılebılırsın..okey

nis1903

nis1903

Üye
    Konu Sahibi
telefonu pcye bağlayıp bilgi depolamayı seçtim, sonra da private klasöründen kaldırdım.teşekkürler yardımlarınız için :)

wild.cats

wild.cats

Üye
arkadaşlar bi sorum var size ben N73 n-gage programı kurdum
n-gage oyunlardan BİNPDAlı frmatli bir oyun yükledim cepten n-gage programına girdiğimde oyunu ıstala tıkladığımda yüklemiyor oyun silinsin mi dyor ban bi yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...