N73 hafıza sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sanane69

Üye
    Konu Sahibi
N73 hafıza sorunu
Telefonun hafızasında hiç bir şeyin olmamasına rağmen 44 MB hafıza dolu gösteriyor ve "Hafıza dolu,bazı ögeleri silin" uyarısı alıyorum.Bunun çözümü için ne yapabilirim?Araştırdım ve life blogla ilgili bir şey olabileceğini buldum ama life blog da hafıza dolu diye açılmıyor.Neredeyse 2 yıldır telefonu kullanıyorum,düne kadar böyle bir sorun yoktu.Lütfen yardım bekliyorum.
Saygılar.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş telefonuna format zamanı gelmişde geçiyor baya uzun kullanmışsın..ayrıca telefon hafızasına hangi programla bakıyorsun bilmiyorum ama aynı pc deki gibi disk dolmuş galiba..en kısa zamanda format at..

islkj

Üye
.o sorun bendede oluyordu. format atınca düzeldi gibi oluyordu ama sonra yeniden dolu gösteriyordu.sebebini bulamadım ben....

sanane69

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun hafıza kartını ve sim kartını çıkarıp biraz dinlendirdim,daha sonra bir soft format attım ve sorun düzeldi.30 MB boş 15 MB dolu gösteriyor şu anda,yani sorun yok.
Cevaplarınız için çok teşekkürler.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Format geçirir sorunu :)
Ki öyle olmuş:D

ersoyw

Üye
Arkadaşlar formata gerek yok telefonunuzun internet menusundeki web seçenegini kullanıyorsanız burda girdiginiz butun sitelerdeki fotoğraflar ve png uzantılı dosyalar telefon hafızasına kaydedilir yani C klasoru icinde Cache adlı dosyaya bunuda sadece xplorer ile goruntuleyip ordan silebilirsiniz ve hafıza bosalır eger tabii interneti kullanıyorsaniz bu cozum gecerlidir

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Hmmm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt