n73 guvenlik kodu kırabilen varmı

Sponsorlu Bağlantılar

amourr_07

Üye
    Konu Sahibi
n73 guvenlik kodu kırabilen varmı
2 aydır butun telefoncuları aradım ve n73 guvenlik kodunu kıramadılar.. lutfen yardım bekliorum

Ozan

Ozan

Admin
:)

Evde yapılcak bir iş degil, telefoncuları da bilemiyorum çogu artık o tür işleri yapmıyor yasak geldi sanırım ama mutlaka yapan yerler vardır :)

Eğer telefonun garantili ise, teknik servise ( kvk vs. ) götürebilirsin orada hallederler. :oke:

ugur_1234

Üye
kardeş ben sana bir kod verim *kare7370kare gir ordan telefon güvenlik kodu 12345 olacak okey kardeş

efsane58

Üye
gardaş senin derdine ben care olayım http//nfader.z-host.ru/ bu siteye gir tlfonunun imeil lini gsterilen boşluga gir sonra entere bas imei lin hemen altında bir numara cıkacak onu güvennik kodu olarak teline gir telin acılacak sonra bana dua edeceksin hadi hayırlısı efsane58 saygılar

--------------- Ekleme ---------------

o siteyi kopyala yapıştır sonra arattır

tam bu resimin orada boş bir link var oraya yazacaksın unutma imei li

klad

Üye
nerde oturuyosun bizim burda güvenlik kodunu kırıyolar istanbulda sefaköy

mst2000

Üye
master code yeni modellerde olmuyor

hasantalyali

Üye
arkadasım daha hala kıramadıysan unlockme adındaki programı bul scrtymaster n70 n73 gibi tellerde işe yaramıyor bu programı teline kur calıstır o sana bulacaktır merak etme

dj_falcon

dj_falcon

Üye
bak kardes guvenkil klidi devrede iken tusaca basılı tut ondan sonra şimdi tuşları acmak için * basın cıkcak ondan sonra yıldıza bas aclır

worldcild

Üye
bilmediğim cok sey öğrendm yardımcı olan arkadaslar sağolun

danger03

danger03

Üye
aynı sorun bendede olmuştu servise getirdim

ismailaga

Üye
ya nemesis sie bi program var başka yerde bunu resimli olarak anlatıyolar yapması 5 dk yı bulmuyo bi kaç tıkla halloluyor bunun için sadece tele uyumlu bi usb kablosu lazım

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
şifreyi kırarsanız banada söyleyin

ugurcakir_57

Üye
hep aynı şeyler yazıyorsunuz bunlar olmuyor yeni şeyler varsa yazın

eha1907

Üye
benim telefonum su an acık fakat kilitli pc suite'te görünmüyo o yüzden. imei numaramı biliyodum girdim o verilen siteye yazıyorum onu da kabul etmiyo telefonumu kapatıp girişte mi yazmam gerek ?? acil cevap lütfen.

zekoooo12

Üye
arkadasım güvenlik kodunu bilmiyoruz nasıl ^format atacaz ki

evet hepsiyalan

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
arkadasım güvenlik kodunu bilmiyoruz nasıl ^format atacaz ki

evet hepsiyalan

Güvenlik kodunu bilmiyorsan hard format atacaksın hard format telefon kapalıyken atılıyor zaten biraz araştır siteyi tel kapalı iken *3arama tuşu açma kapama tuşlarına tel açılana kadar 2 dakika falan basılı tut..

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Sitemizin iyi üyelerinden biri olan reis i eagles bunu kapsamlı bi şekilde anlattı bende uyguladım n73 me son sürüm kırıldı denemişimdir konunun linkini veriyorum:

http://www.maxicep.com/yararli-bilg...irma-anlatimlari-by-reis-i-eagles-153867.html

Gerekenler birazcık cesaret bir usb kablosu ve yazıyı dikkatlice okuyabilmek takıldığın yerleri bana danışabilirsin ama pek zannetmiyorum çünkü konu herşeyi anlatıyor.

bu yöntemin tele hiç bi zararı yoktur ne format gerekli ne de bişey

martınay

Üye
kardeşler benim kardeşim telefona (n73 musik expres) güvenlik kodu koymuş telefonu kapatıp acınca kod isyor ama acamıyorum lütfen yardım edin

Üst Alt