N73 foto çekim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akrep charlie

Üye
    Konu Sahibi
N73 foto çekim
Arkadaşlar ben 1 yıldır N73 kullanıyorum,biraz yavaşta olsa idare eder,foto çekimi gayet iyi olarak biliyordum,ancak acil olarak yakın çekim yapmam gerekiyordu ,bilgisayarda görünce şok oldum,tekrar yakın çekim yapayım dedim berbat,netlik falan yok,bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: aga27

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
sanırım ortamdaki ışık ayarında kaynaklanıyor.Işık ayarını otomatik yapma iç mekan dış mekan olarak ayarla

--------------- Ekleme ---------------

buda örnek bir görüntü çevre kirliği malım aldırma :)

yani sözün özü o kadar ahım şahım kamera değil ama ışıgı iyi yakalayınca olay bitiyor hadi rast gele

--------------- Ekleme ---------------

yer ADANA/imamoğlu :D

Cynical

Cynical

Üye
Otomatik modda çekim yapmayın, özellikle ışığın yetersiz olduğu ortamlarda resim kalitesini olumsuz etkiler.
60 santime kadar olan yakın çekimleri makro modunda, 5 metreye kadarki çekimleri portre modunda yapın, kalitenin değiştiğini göreceksiniz.
Işık modunu, parlaklığı, vb değerleri bulunduğunuz yere göre kendiniz ayarlayın.
Dijital zoom resim kalitesini düşürür. Kullanmamanız daha iyi..
N73'ün gece çekimleri kötüdür, ona yapacak pek birşey yok.
Aynı şey sulu boya etkisi için de geçerli.

akrep charlie

Üye
    Konu Sahibi
Anladım arkadaşlar sağolun ben akvaryumdaki balıkların resimlerini çekmek istemiştim ama çok bulanık çıkmıştı bilgisayarda.

enescan1010

Üye
kardeşlerim bnm tel n73 me gece vakti kart postal resımden resım çekmek istedım ama çok berbat çıktı bunun nedenı nedır veya ayarı felan var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt