N73 fıfa sıs dosyası sorunu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efe_kentli67

Üye
    Konu Sahibi
N73 fıfa sıs dosyası sorunu yardım
:sn: ılgılenen arkadaslaar tsk edıyorum yenı n73 aldım halıyle son versıyonu burda sıs dosyasını acarklen ekranda sorun cıkıyor bunu nasıl duzeltebılrım ya da sıs dosyasını nasıl jar yapabılrım eskı telım de n73 tu ondan her ıkı dosyayı acıyordu yarım edın lutfen sımdıden tskler ...:agla

cm_vrn

cm_vrn

Üye
nasıl bi sorun çıktığını yazarsan yardım etmee çalışırz...:oke:

lord74

lord74

Üye
evet aynı hata bendede var şöyle anlatayım ekranda yazılar bile belli olmuor ekran yeişl olmus :D

efe_kentli67

Üye
    Konu Sahibi

EA.Mobile.FIFA.09.by_sulo1903_maxicep.zip (2.78 MB (Megabyte), 2675x kez indirildi)
iste bu oyun mesela n73e kurdugum zaman ekran renklerı bozuk gosterıyor yenı cıkan n73 versıyonlar sıs dosyalarını kaldırmıyormus bunun jar dosyalı olanı var mı ya da bendekı n73un versıyonunu dusurebvılrı mıyım ne yapalım yardım lutfen

--------------- Ekleme ---------------

ıste bu sekılde xjemx netten bakmadııgm yer kalmadı

lord74

lord74

Üye
efe_kentli bendede aynı sorun var :D napcaz bilmiorum...

ozbrk

ozbrk

Üye
oyundamı ekran yeşil gosteriyo yoksa telefon komplemi bozuldu yazın ?

efe_kentli67

Üye
    Konu Sahibi
oyunda gosterıyor ozbrk normalde bır sey yok oyuna gırınce yesıl oluyor ekran bozuluyor bugun n73 un son versıyınu yuklettım ama yıne aynı ne yapmam gerek bak sende de n73 varmıs bu oyun harıka bır sey kafayı yıyecegım yaa..

efe_kentli67

Üye
    Konu Sahibi
SmartSIS v2.2.3 - 2.2.4 [Güncelleme - 04.07.08]

smartsıs in son sürümüdür
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Eklenmiş Dosya
ben boyle bır sey buldum sıs dosyasaı acma programını yuklesem n73 e sorun ortadan kalkar mı acaba?? yardım

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bu sorunu halledilmez ya benim bildiğim bende N73 kullanıcısıym ama böyle bir hatayla karşılaşmadım..

tatlidilli7a

Üye
Oyundan kaynaklanan sıkıntı olabilir. Bide şu oyunu deneyin:

bende hiçbir sorun çıkartmadı. Eğer aynı sorun devam ediyorsa format atın telefona veya yazılım güncelleyin. Donanımsal bi sorun değil muhtemelen.

efe_kentli67

Üye
    Konu Sahibi
ben versıyondan mı acaba dıyorum cunku eskıden de n73 vardı sıs dosyalarını oyatıyıordu hatta bu oyunalrı bıleoynayabılıyordum ama elımdekı son versıyon yanı 2008 olamsına ragmne calsıtırmıyor sırf bu yuzden aldım telı ...

tikimanken

Üye
arkadaşlar sadece fifa oyunlarında yapıyor bu sorunu aynı sorun bendede var oyunu açınca ekran negatif fotoğraf gibi oluyor tuşlar kilitlediği zaman ekran normal oluyor kilidi açınca tekrar renkler bozuluyor bendeki fifa 09 oyununu diğer 2 arkadaşıma daha gönderdim onlarda sorunsuz açtı birinin versiyonu 2006 tarihli birinin 2008 benimki 2007 versiyonu onların hiç birinde sorun çıkmadı benim telefon renkleri bozuyor ama bu sadece fifa oyunlarında çıktı karşıma fifa 07 dede aynı fifa 09 dada oldu bu neden kaynaklanabilir ekran codeci falan mı eksik yoksa eksik bir ayar mı yapıyoruz anlamadım yardımcı olacak arkadaşlara minnettar kalırım şimdiden teşekkürler.

AKKUŞ52

Üye
Sağ olun

oook

Üye
bendede herhangi bir sorun yok rahatca kullanıom kardeş

micqrop

Üye
Arkadaslar donanımsal değiL ama bi caresi yok sabah beri ugrasıyorum...

sihirbazzz06

sihirbazzz06

Üye
Arkadaşlar bende n73 me kullanıyorum fıfa 2009 sorununun aynısı bendede var oyuna girince ekran yeşil oluyor ve oyunu oynamak imkansız hale geliyor bende araştırdım ve bu soruna çok kolay olan bir çözüm buldum yapmanız gereken tek şey oyunu açın ekran yine yeşil olduğunda kameranın arka kapağını açın oyunu oynadığınız sürece kapatmayın eğer kamera çalışırsa menü tuşuna basılı tutup oyunu seçin ki genelde hafıza dolu diyor ve oyun sorunsuz şekilde çalışıyor..eğer 2007 de sorun yaşayanlar olursa yazsın onunda çaresi var gerek sesde gerek görüntüde iyi forumlar

nnnmmm123

Üye
arkadaşlar fifa renk sorunu kısmen çözüldü. oyunu açmadan müzik çaları açın. arka pilanda çalsın. sonra oyunu açın. yandaki ses düğmasi ile müzik çaların sesi ile oynadığınızda renk düzeliyor. oyun başlayana kadar bir kaç kez oluyor. oyun başlayınça dahada bozulmuyor. bende çalıştıı

Crixus07

Crixus07

Üye
muzık caları acınca bu seferde oyun acılmıo kardes bu sorunu duseltecek adam yok galıba

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
bak dostum yalnız değilsin fifa da ki soruın bende de var şimdi iki aşamada çözeceğiz sorununu:
1) tanı:müzik aç ve fifa ya gir yandaki ses açma ve kısam yerine bas oyundayken oralar abasınca ekranın üstünde ses seviyesini gösteren kutucuk çıkacak ve oyununua geçici süre renk gelecek bu benim tespitim çözümü ise şu

Şimdi demekki ekrana bi şey gelince sorun çözülüyor

2)iconu olan programlar yükleyeceksin örneğin ultimate voice recorder adlı programda bi icon var telde hep çıkıyor o proyu çalıştır o icon çıksın gir paşa paşa oyna olmadı kaspersky da da icon var onu yükleyip yaparsın valla biraz kötü anlattım ama acelem var kusura bakmayın çözemeyenler bana ulaşşın ben bizzat uygulama yollayıp çözerim.Kendim bulduğum bi yöntemdir.

leddle

Üye
ben bu sorunu çözdüm ve şu anda oynuorum oyunu açmadan önce müzik çalardan rasgele bir müzik açın sonra menü tuşuna basın oyuna gırın oyun acılana kadar ekran yeşil olur ama oyun açıldıktan sonra duzelır ben de oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...