N73 Dns ayari ve 3 soru?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
N73 Dns ayari ve 3 soru?
Sayin arkadaslar 1) n73 icin suanda gecerli dns ayarlarini bilen varmi. Her dns ise yaramiyor, N73 ile youtube programiyla video izlemek istiyorum. 2) Birde youtube icin eniyi program linki verebilirmisiniz. 3) Ayrica n73 te smart movie codec sorunu nasil cozulur. Lutfen yardim. Edin.

DNS için 208.67.222.222 yaz. İkinci DNS kutusunu boş bırak. m.youtube.com adresine giderek Youtube uygulamasını indirebilirsin.

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
Kardes n73 dns ayarlari suan 0.0.0.0 ve ikinci satirda ayni. Bu dns nasil sıgacak.

Arkadaşım sen yaz o olur. 0.0.0.0 olan yerdeki her sıfır bir bloktur. Her bloğa 3 adet rakam gelir. 0'ı sil 208 yaz. Yan taraftaki sıfırı sil 67 yaz. Yana geç, sıfırı sil 222 yaz. En sona da 222 yaz. Bu kadar işte.

2. satıra bir şey yazma. 0.0.0.0 olarak kalsın.

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim guzel kardesim. Numaralari girdim. Bendeki youtube programi bir ise yaramiyor. m.youtube.com a girdim ama nereden indirecegimi bulamadim malum ingilizce sifirin altinda.

Şu an telefonum elimde değil, bakamıyorum ama Download filan olması lazım.

celibar

Üye
smartmovie codec probleminin çözümü yok ama smart movie'den daha iyi olan coreplayer var.oynatmadıgı format yok gibi.ayrıca s60v3 videolar konusunda youtube programı mevcut.

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
Yardimlariniz icin sagolun arkadaslar

--------------- Ekleme ---------------

Adem kardes youtube programini yukledim verdigin dns ayarlarini girdim ama malesef acmadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...