N73 çok yavaş ve ara sıra donuyor,yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcbozo

mcbozo

Üye
    Konu Sahibi
N73 çok yavaş ve ara sıra donuyor,yardım
merhaba arkadaslar ben bir arkadastan n73 aldım aldıgımda telefona yazılım yuklıyerek music edition yapmıslar ondan şüphelenıyorum öncelikle bunu ilk orjınal halıne getirebilir miyiz.yada bu donma sorununu nasıl hallederiz yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: resulemrah

K.G

K.G

Üye
programları uygulama yonetıcısınden kaldırmayı dene tele hard format at sıtede anlatımı mevcut..duzelmezse eskı halıne cevırmen gerekır onuda telefoncu yapsa daha garantı olur..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben n73 hiç kullanmadım ama, buradaki yazılardan n73 de böyle sorunlar olduğunu okudum.yazılım n73ME yüklendiğinden hard fortmatla n73 e dönmez.bunun için N73 yazılımın tekrardan yüklenmesi kanaatindeyim..bu konuda ŞU başlığı okumanı isterim

K.G

K.G

Üye
Ben n73 hiç kullanmadım ama, buradaki yazılardan n73 de böyle sorunlar olduğunu okudum.yazılım n73ME yüklendiğinden hard fortmatla n73 e dönmez.bunun için N73 yazılımın tekrardan yüklenmesi kanaatindeyim..bu konuda ŞU başlığı okumanı isterim

bnm soylemeye calıstıgım hard format ı n73 me ıken atmasıydı eger duzelmezse telefoncuya gotur eskı n73 yazılımını yuklesın demek ıstemıstım..

Hakan Koc

Hakan Koc

Üye
öncelikle telefonun versiyonunu yazar mısın?? *#0000* yaparak öğrene bilirsin.:oke:
Eğer 4.0747.31.0.1 in üzerinde versiyonsa me dir.normale çevirmek istiyorsan bunu yapmanı öneririm.

nemesis programını açıyoruz (program forumda mevcut) telefonumuz kabloya bağlıyken tepedeki scan tuşuna basıyoruz daha sonra nemesis menüsünden phone infoya geliyoruz orda prodact ve beraberinde bazı kod yerleri olucak önce alttaki read bölümüne tıklıyoruz daha sonra prodact keyimizin yanındaki enable kutucuğunu işaretliyoruz ve size vericeğim kodlardan uygun olanını seçip product code nu değiştirdikten sonra write tuşuna tıklıyoruz
buraya kadar alıntıdır :oke: product code nu şunlardan birini yap güncellemeyi dene :oke:

0550351
0550353
umarım işine yarar :oke::oke:

resulemrah

resulemrah

Üye
helal sana:d

ademcinarxxx

ademcinarxxx

Üye
arkadasım tek care ana format kurtulman için yawaşlıktan...sim kart ve hafıza kartını cıkart tel batary tam dolu iken kapat ve yıldız 3 ve yeşil tuşa aynı anda baslı iken açma tuşuna bas ve tel tamamen acılana kadar ellerini cekme ...tel orjinal ayarlaru-ına döner virüs ne warsada temizler ve hızlanır ban ayda bir atarım bu formatı n73 canawar kesiliyoo hız bakımından :D...dene bence

mcbozo

mcbozo

Üye
    Konu Sahibi
öncelıkle hepınıze teşekkür ederim

öncelikle telefonun versiyonunu yazar mısın?? *#0000* yaparak öğrene bilirsin.:oke:
Eğer 4.0747.31.0.1 in üzerinde versiyonsa me dir.normale çevirmek istiyorsan bunu yapmanı öneririm.

nemesis programını açıyoruz (program forumda mevcut) telefonumuz kabloya bağlıyken tepedeki scan tuşuna basıyoruz daha sonra nemesis menüsünden phone infoya geliyoruz orda prodact ve beraberinde bazı kod yerleri olucak önce alttaki read bölümüne tıklıyoruz daha sonra prodact keyimizin yanındaki enable kutucuğunu işaretliyoruz ve size vericeğim kodlardan uygun olanını seçip product code nu değiştirdikten sonra write tuşuna tıklıyoruz
buraya kadar alıntıdır :oke: product code nu şunlardan birini yap güncellemeyi dene :oke:

0550351
0550353
umarım işine yarar :oke::oke:

ben hattı ve hafıza kartını cıkarttım telefonu hatsız modda actım kabloyu taktım read dıyorum hata mesajı verıyor yanı error dıyo programın altında sonra kodu girip write deyince yine aynı sorun
yaparken telefon acık mı olacak kapalı mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt