tmac01
Üye
-
Konu Sahibi
-
n73 Biraz Karışık Sorunlarım
Arkadaslar telefonu alalı 3 gün oldu.telefonu alır almaz direk 2 tane tema attım vede programlar vs vs vs . Telefonun şarjı bitti ve şarja taktım.14 saat sonra şarjdan çıkarttım açma tusuna bastığımda nokia yazısında kalıodu hiç bişe olmuyodu.snra biraz araştırdım ve hard format attım telefona(formatting fln yazmadı ekranda direk açıldı ing ce olarak yanlışta atmıs olabilirm).neyse eski kullandığım o 2 temayı yükleyemedim tabiki baska bi tema attım gene 5-6 prgoram attım telefona.sonra bi ara reset atayım dedim kapattım açtım telefonu bu sefer ilk aldığımdaki orjinal temayla açıldı telefon ve yüklediğim programların bazılarını açmaya çalışınca "güvenlik nedeniyle açılamıyor" dedi.hafıza kartındaki resim video fln görmedi telefon.h.kartını biçimlendirdim.ancak şuanda ne bir program nede tema yükleyebiliyorum sonlara doğru "yüklenemiyor" hatası veriyor bazıları yükleniyor onlarda güvenlik nedeniyle açılmıyor napmalıyım şöle işin ilahı arklardan yardım bekliyorum 5 gün sonra izne gidicez tatile telefon böyleyken tatil irenç olur yardımlarınızı bekliyorum isteyen arklara özelden msn de atarım...
NOT:biraz uzun oldu ama hepsini yazayım dedim
--------------- Ekleme ---------------
ayrıca şuan gördüğüm bi problem telefona y-browse atmak istiyorum hafıza kartı yokken lank diye atıo problemsiz hafıza kartı varken yavas yavas yüklüo sonlara doğru hata veriyo (3-4 kere denedim).bide hafıza kartına biçimlendirme yaptım ama her biçimlendirme sonları bazen 4 mb bazen 9mb bazen 16 mb dolu alan gözüküyor hafıza kartında :S napmamı önerirsniz öleden sonra telefoncuma gitcem bu gidişle :S
NOT:biraz uzun oldu ama hepsini yazayım dedim
--------------- Ekleme ---------------
ayrıca şuan gördüğüm bi problem telefona y-browse atmak istiyorum hafıza kartı yokken lank diye atıo problemsiz hafıza kartı varken yavas yavas yüklüo sonlara doğru hata veriyo (3-4 kere denedim).bide hafıza kartına biçimlendirme yaptım ama her biçimlendirme sonları bazen 4 mb bazen 9mb bazen 16 mb dolu alan gözüküyor hafıza kartında :S napmamı önerirsniz öleden sonra telefoncuma gitcem bu gidişle :S