N73 Batarya Göstergesi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

RcA

Üye
    Konu Sahibi
N73 Batarya Göstergesi Sorunu
Merhabalar, n73 telefonumu aldıktan 1 ay sonra bir sorun ile karşılaştım. Telefonun bataryası hep fll görünüyordu, bu nedenlede batarya zayıfladığında hiç uyarı vermeden cebimde kapanıyordu. Bende bu durum üzerine yazılım güncelleme yaptım(v4.0.747.31.0.1). Sonra telefon düzeldi ama fazla sürmedi 2. şarj edişimden itibaren batarya azaldığında en üstteki çizgi incelerek 1 pixel kadar oluyor ve bu şekilde takılı kalıyor, telefonu açıp kapattığımda ise gerçek güç seviyesine geliyor ve artık normal olarak gösteriyor batarya gücünü.. Acaba neden bu şekilde takılı kalıyor?

--------------- Ekleme ---------------

Yokmu bilgisi, çözüm önerisi olan? Bu yüzden servise göndermek istemiyorum...

gazisaltuk

Üye
vallahi ben de de aynısı vardı.
1-telefon yeni olduğu için olabilir.
2-şarjı çok hızlı yediğin için olailir.

şu anda pek olmuyor bende,ilk aldığımda oluyordu...
bence düzelir,düşünclerim bunlar...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu sorun telefonun yeni olmasından kaynaklansa bütün yeni telefonlarda olabilirdi ama öyle bişiy yok.eğer sorun versiyonlada düzelmiyorsa teknik bir sorundur herhalde.belki telefonun o ekran kısmında bir problem vardır.garantin var ise servise ver derim.saygılar

RcA

Üye
    Konu Sahibi
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim..
Telefonu çok kullanmadığımdan şarj çok uzun gidiyor 4-5 gün kadar, öyle elime alayım oyun oynayayım oda yok. Servise hiç mi hiç götürmekte istemiyorum doğrusu, yakın zamanda abimin arasıra kamerası çalışmayan yeni samsung telefonunu yoktan yere kullanıcı hatası, board çatlamış deyip garantiden çıkarttılar elimize verdiler... Oysaki telefonun dışında çizik bile yok, düşme v.s hiçbir şey yoktu. Sonradan başka bir telefoncu tanıdık kameranın soketinde oksitlenme olduğundan böyle yaptığını farketti ve düzeltti.

semih tasbas

Üye
arkadaşlar bende düz n73 var multimedya tuşuna basınca normalde kısa yol biraz basılı tutunca müzik çalar geliyor benimkinde multimedya tuşuna basınca müzik çalar basılı tutunca radyo geliyor bu neden olabilir bir sorum daha var batarya çıkarınca saat ayarı bozuluyor şebeke güncellemesini de açıyorum yine bozuluyor bu neden olabilir

olivetti

olivetti

Üye
benim n73 ün batarya aşındı 2 sende değiştiricem 1 gün dayanıyor :D

canberk_____26

Üye
ben de n73 kullanıyorum ilk 16 saatlik şarzını yapmadığından olabilir kardeşim...
!!!(dikkat 16 saatten fazla yapmayın arkadaşlar kamera sıcaktan veta herhangi bir sorundan dolayı patlıyabiliyor arkadaşın patladı servise gönderdi uzun iş 2,3 hafta bekledi)!!!

cellat2

Üye
n73mde şarjı yarım günde bitiordu bataryasıda orjinaldı yani yeni bi batarya aldım sorun falankalmadı şimdi şarjı 4-5 günfalan gidior :d

gangbuster

Üye
arkadaslar benimde n73 de sarj sorunu var. bataryayı dolduruyorum sarjın ilk kademesi gidince diğerleri 1 gunde bitiyor. batarya sorunlu dedim yeni batarya aldım aynısını bu da yapıyor ustelik sarjı bu kadar cabukmu bitiriyor anlamadım ama yeni batarya takılı iken teli yeniden acmaya kalksam onu da yapmıyor. bu kadar cabuk bataryayı bitirebilirmi. oyle telefonu fazlada kurcalamıyorum bunun için bi oneriniz olursa sevinirim. bastan soyliyeyim formatla olacak işe benzemiyo pek

hllcnr

Üye
valla bilemiyorum herkeste farklı bi sorun var..bendeki sorun ise telefonu sarj eidyorum batarya dolu uyarısı geliyor..çekiyorm sarjdan..bi süre gösterge ..bi bakmısım bi anda sarj cubuğu 2de..daha sonra telefonda mesajlasıyorum bi bakmısım 4 e yükselmiş.. :@ anlamadım ki :D tam sarj olmuyo desem telefonu kapatıp sarj ettim sarj ettikten sonra yeniden sarja taktım batarya dolu uyarısı gelene kadar..yine aynı sorun..ayrıca teldeki sarj yüksek görünürken teli kapatıp acınca sarj muytlaka 1-2 kademe azalıyor anlayamıyorum .. bilgisi olan varsa bilgilendirebilirse çk makbüle geçer..bu arada versiyon sorunu yok..son versiyn.

tivriz71

tivriz71

Üye
neşenin kepek sorunu bile bu kadar milli olmamıştı.

vedat533

vedat533

Üye
kardeşim o olay bataryadan olabilir büyük ihtimalle ondan değilse telefonda donanımsal bi arıza vardır servise götürmen gerekecek

azrailbedir0503

Üye
valla benim de batarya ilk aldığımdan beri daha 1 günden fazla dayanmadı telle fazla uğraşmıyorum demeyim uğraşıyordum da ama son 1-2 aydır sadece 2 resim bile çeksem 1 gün bile dayanmıyor.Ha bi de arkadaştaki sorun bende de var batarya gösteriyo sonra da birden şarj 1 e düşüyo daha sonra cebimde yine fulle çıkıyo sonrada kapalı buluyorum.Aldığımdan beri böyle yani ilk başlarda bataryada sorun var desem yeni batarya arkadaş şimdi de bataryayı değiştirmek istiyorum yan sanayi istemiyorum ama orjinali de çok pahalı en iyisi telefonu değiştirip bütün sorunlardan kurtulmak.

azrailbedir0503

Üye
valla benim de batarya gösteriyo arama yapıp konuşurken batarya zayıf uyarısı veriyo kapatıyorum aramayı şarj telefonu kapatıp tekrar açıyorum şarj 3 e veya 1e düşüyo daha hiç düzenli olarak teker teker batarya şarjının bittiğini görmedim aldım alalı.aldığımada pişman oldum bence nokia nın ürettiği en baş belası telefon n73 dür şimdi de 5800 düşünüyorum ama o da artık popülaritesini yitiriyo blackberry düşünüyorum ama oda çok pahalı 1300 tl. n73 e geçen hafta batarya aldım oda akşam takıyorum öbürgün akşama kadar en fazla 1 veya 2 mesaj çekiyorum başka kullanmıyorum telefonu batarya fullken batarya zayıf uyarısı geliyo oda aşağı yukarı bi 10 12 kez tekrarlıyo. benim bildiğim 2 kez batarya zayıf gösterdikten sonra 3.de kapanır ama bu 1 gün batarya zayıf veriyo.lanet olsun bu telefonu aldığıma kamerasıyla çift hoparlör olmasına aldandık ama kamerasına da söyleyecek lafım yok hani çok net çekim yapıyo

Takipçi Satın Al

Üst Alt