N73 alınık gir içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

messiyeni

Üye
    Konu Sahibi
N73 alınık gir içeri
beyler n70 telefon sattım n73 alcam pazarlık paylı fıyatlarınızı soleyın eminonu dogubankta temizi 200 e buldum daha assa fiyata daha temizini vercek varsa fiyatlarınızı bekliyorum xD xD :D

ArslanArif

ArslanArif

Üye
o paraya temiz bulduysan hic bekleme

vandart

vandart

Üye
bencede bekleme...

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
bulamazsın , ve fiyatta çok aşağı , telefonu temiz olan o fiyattan aşağı vermez buna emin ol!..

messiyeni

Üye
    Konu Sahibi
hmm saten telefonun içini gormedim dış kabı filan yeniydi haklı olabilirsiniz belkide çalıntı bir maldır peki normal temiz fiyatı ne kadar olmalıdır siz ne kadara satıyorsunuz?? baska bi yerdede 220 230 240 250 ye de gordüm sizce bu telefonun gercek fiyatı nedir zaten sadece telefon yanında sarj aleti bile vermiyorlar xS

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bence normal fiyat 280tl falan

nasirun

Üye
300e veriyorum temiz müzik olan modeli yani normalden daha pahallıdır aparatları var

ilivic

ilivic

Üye
240 a aldım 5 ay garantili.

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
dostum bende n73 music edition var o olan bşr n73 ile n73 music edition arasında 100 tl ye kadar fark var.

Benimki n73 music edition siyah telefonun bir yerinde dahi çizik yok ekranının jeltinini hiç çıkarmadım kabında taşıdım sadece bir kere yere düştü o kadar telefonun hiç bir sorunu yok mükkemmel çalışıyor ocak ayında aldım yani 8 ay felan oldu ben öyle temiz felan diye uzunca da anlatmayacağım ama tel gerçekten güzel çok iyi baktım:-) istersen kocaeli içinde elden dostça satabilirim sana ama ben elden istiyorum öbür türlü satmam.Fiyat olarak ta biraz yüksek olabilir ama telefonu 0 mış gibi kullanacaksın o derece yani bir de 200 tl ye temiz n73 bulursan anlaki o telefondan hiç bir şey olmaz kimbilir neleri vardır.Sonuçta bu bir telefon ve sadece kabın bakarak anlayamayız içini görmeden bir ustaya göstermeden hiç bişeye temiz diyemeyiz.Bu yüzden güven önemli

--------------- Ekleme ---------------

bu arada kutuları faturaları ve daha 1sene 2 ayı kalan garantisiyle satıcam kulaklık sarj aleti usb kablosu herşeyi yanında

messiyeni

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar tamam mesele kapanmıştır bende buldum telefon garantisi yok ama imeisini ve telefonun içini açıp kontrol ettim buldum n73 me değil ama düz n73 doğubankta güvenilir pederin bi dostundan aldım fiyatı merak edenler için soluyorum 220 ye bıraktı yarın pederle birlikte gidip kontrol ettiğmiz cihazı alcaz hayırlısıyla sizde sag olun ama xD konu silinebilir

bu arada 5 ay garantili alan arkadas sen nerden aldın merak ettim xD

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
hayırlı olsun, telefonunu iyi günlerde kullanman dileklerimle

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Hayırlı olsun

adnan16

adnan16

Üye
bncede ben araştırdım 300 den aşa yok bnce 200 e temiz buldusan kaçırma...

djsalih91

djsalih91

Üye
bana da bulun temiz n73 acill :sn:

ghost_boy_emre

Üye
320 ye satıorum n73 music edition :D kulaklık şarj usb kablo su

djsalih91

djsalih91

Üye
320 bekle alırlar alırlar merak etmee :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt