mami24 Üye atakan kır' Alıntı: abi n73 music edition al süper rengi sesi kamerası vb. özellikleri n73 düzden daha qüzel Genişletmek için tıkla ... n73 düzden nesi güzel sen me kullanıyosun diye sana güzel görübüyo ama baskasındakide düz meden güzel görünüyo yorumları dikkatli yazalım ayrıca donanımsal tek fark bile yoktur me le düz arasında sadece yazılımı değişiktir ki düzü me yapıyosun
atakan kır' Alıntı: abi n73 music edition al süper rengi sesi kamerası vb. özellikleri n73 düzden daha qüzel Genişletmek için tıkla ... n73 düzden nesi güzel sen me kullanıyosun diye sana güzel görübüyo ama baskasındakide düz meden güzel görünüyo yorumları dikkatli yazalım ayrıca donanımsal tek fark bile yoktur me le düz arasında sadece yazılımı değişiktir ki düzü me yapıyosun
samuray055 Üye kardeşen en güzeli n73 music edition olan ben 2 seneden berli kulanı yorum rengi bilen solmuyor cizilmiyorbilen güzel birtelefon ama biraz o ona bakarak farlı fiyatta
kardeşen en güzeli n73 music edition olan ben 2 seneden berli kulanı yorum rengi bilen solmuyor cizilmiyorbilen güzel birtelefon ama biraz o ona bakarak farlı fiyatta
furkanarbaz Üye bence onu bunu bırakın 6500s bence n73 den daha güzel bi de n73 ün joysticki hemen bozuluyo 6500s de öyle bi dert yok
bence onu bunu bırakın 6500s bence n73 den daha güzel bi de n73 ün joysticki hemen bozuluyo 6500s de öyle bi dert yok
Jw320 Üye yaa bana dayım almanyadn getircek beğenmessem dokunmatik alıcazz neyapsamm?? emin değilimm 2010 yılı
transformensx7 Üye kardesim şekini kırmıyım ama alıcaksan düzgün bir telefon al bu dediklerimi alırsan cihazı hatırlarsın alırsan n95 al paran iyi bir cihaza gitsin
kardesim şekini kırmıyım ama alıcaksan düzgün bir telefon al bu dediklerimi alırsan cihazı hatırlarsın alırsan n95 al paran iyi bir cihaza gitsin