N73 3 kere aynı sorunla serviste ne yapacam???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bermudaber

bermudaber

Üye
    Konu Sahibi
N73 3 kere aynı sorunla serviste ne yapacam???
1.ARIZA:n73 aldıktan 2 ay sonra (2007 10. ayda aldım) kendi kendine kapanmaya başladı. servise götürdüm.boozer adlı bi parçaın değiştiği söylendi. ama kayıtlara hafıza kartındaki bozuk dosyaların sebep olduğu yazılmış ve kullanıcı hatası denmiş.
-eğer kullanıcı hatası ise niye benden para almadılar
-virüsler parça değişimine sebep olur mu??
-ben onlara hafıza kartımı vermedim nerden biliyolar hafıza kartıyla ilgili oldugunu
2.ARIZA:telefon aynı sorunla yine servise gitti ve düzeltilip bana verildi.
3.ARIZA:şimdi ise aynı sorun telefonu servise gönderdim.değişim talep ettim. mersinde yaşadığımdan telefonun istanbula gideceği söylendi. ve şimdi neler olacağını tahmin edemiyorum. boozer ile ilgili bilgisi olan var mı?
-şimdi nolacak bana yeni telefon verecekler mi??
-mersine en yakın olan adana'da kvk servisi varken neden istanbul??
:@lanet olsun o telefonu aldığım güne

--------------- Ekleme ---------------

ARIZA İLE İLGİLİ BİR NOT:
telefonla oynarken falan kapanmıyor. telefonu masanın üstüne koyarken (yavaşça koyarken) koyduğum yerden alırken, cebime koyarken. yani telefonun sorunun yazılımla ilgili olmadığı aşikarken bu adamlar bilgisayar kayıtlarına kullanıcı hatası olarak geçirmişlerse ne yapmam gerekiyor??
arızanın donanımla yani parçalarla ilgili olduğu belli. Yardım edin lütfeen

oguziverson

oguziverson

Üye
bndede bzn masaya koyarken veya cebe atarken kapanıo ama bu bana hiç servise vercek kadar sorun oluşturmadı çok nadir oluo yani tahminim batarya temassızlığı veya oynaması
herneyse adamların yazdıkları söyledikleri fln baya bi çelişkili anlamadım bnde çok saçma iş yapmıışlar
inş yakın zmnda sorunların biter:oke:

zibidi39

zibidi39

Üye
bendede aynı sorun var arkadsım bende bı kere serwıse verdım geldı 10 gun fılan ıyıdı sımdı yıne basladı kapanmaya .garantisi gecrıkten sonra serwıse verdıgım zamn telefonu para alıolamrı

mami24

mami24

Üye
1.ARIZA:n73 aldıktan 2 ay sonra (2007 10. ayda aldım) kendi kendine kapanmaya başladı. servise götürdüm.boozer adlı bi parçaın değiştiği söylendi. ama kayıtlara hafıza kartındaki bozuk dosyaların sebep olduğu yazılmış ve kullanıcı hatası denmiş.
-eğer kullanıcı hatası ise niye benden para almadılar
-virüsler parça değişimine sebep olur mu??
-ben onlara hafıza kartımı vermedim nerden biliyolar hafıza kartıyla ilgili oldugunu
2.ARIZA:telefon aynı sorunla yine servise gitti ve düzeltilip bana verildi.
3.ARIZA:şimdi ise aynı sorun telefonu servise gönderdim.değişim talep ettim. mersinde yaşadığımdan telefonun istanbula gideceği söylendi. ve şimdi neler olacağını tahmin edemiyorum. boozer ile ilgili bilgisi olan var mı?
-şimdi nolacak bana yeni telefon verecekler mi??
-mersine en yakın olan adana'da kvk servisi varken neden istanbul??
:@lanet olsun o telefonu aldığım güne

ARIZA İLE İLGİLİ BİR NOT:
telefonla oynarken falan kapanmıyor. telefonu masanın üstüne koyarken (yavaşça koyarken) koyduğum yerden alırken, cebime koyarken. yani telefonun sorunun yazılımla ilgili olmadığı aşikarken bu adamlar bilgisayar kayıtlarına kullanıcı hatası olarak geçirmişlerse ne yapmam gerekiyor??
arızanın donanımla yani parçalarla ilgili olduğu belli. Yardım edin lütfeen

sat gitsin arkadaşım o elinde kalır senin...

bermudaber

bermudaber

Üye
    Konu Sahibi
tüketici haklarımı kullanmayı düşünüyorum. mahkeme falan filan. değişmezse satacam daha 3 ay garantisi var. bi daha da symbian telefon almam. music edition falan alırım heralde

bndede bzn masaya koyarken veya cebe atarken kapanıo ama bu bana hiç servise vercek kadar sorun oluşturmadı çok nadir oluo yani tahminim batarya temassızlığı veya oynaması
herneyse adamların yazdıkları söyledikleri fln baya bi çelişkili anlamadım bnde çok saçma iş yapmıışlar
inş yakın zmnda sorunların biter:oke:
sorma abi yaa saçmalıgın daniskası bi de burdaki club nokia servisinde artist bi kız var. masaya koyarken kapanmanın virüsle ne alakası var diyorum tesadüf diyor, fallik yaa!:@
Teşekkürler inşallah senin telefonda arızasız bi şekilde devam eder

oguziverson

oguziverson

Üye
ordaki kız ne bilsin ya duymuştur virüs lafını sallıyodur :kop:

Turnalarx

Üye
bermudaber arkadaşım aynı sorun bendede vardı kvk ya götürdüm pilden dediler iade ettiler başka pil taktım aynı sorun devam ediyor,pazartesi yine götüreceğim

bermudaber

bermudaber

Üye
    Konu Sahibi
bermudaber arkadaşım aynı sorun bendede vardı kvk ya götürdüm pilden dediler iade ettiler başka pil taktım aynı sorun devam ediyor,pazartesi yine götüreceğim
allah hepimize kolaylık versin:nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt