bermudaber
Üye
N73 3 kere aynı sorunla serviste ne yapacam???
1.ARIZA:n73 aldıktan 2 ay sonra (2007 10. ayda aldım) kendi kendine kapanmaya başladı. servise götürdüm.boozer adlı bi parçaın değiştiği söylendi. ama kayıtlara hafıza kartındaki bozuk dosyaların sebep olduğu yazılmış ve kullanıcı hatası denmiş.
-eğer kullanıcı hatası ise niye benden para almadılar
-virüsler parça değişimine sebep olur mu??
-ben onlara hafıza kartımı vermedim nerden biliyolar hafıza kartıyla ilgili oldugunu
2.ARIZA:telefon aynı sorunla yine servise gitti ve düzeltilip bana verildi.
3.ARIZA:şimdi ise aynı sorun telefonu servise gönderdim.değişim talep ettim. mersinde yaşadığımdan telefonun istanbula gideceği söylendi. ve şimdi neler olacağını tahmin edemiyorum. boozer ile ilgili bilgisi olan var mı?
-şimdi nolacak bana yeni telefon verecekler mi??
-mersine en yakın olan adana'da kvk servisi varken neden istanbul??
lanet olsun o telefonu aldığım güne
--------------- Ekleme ---------------
ARIZA İLE İLGİLİ BİR NOT:
telefonla oynarken falan kapanmıyor. telefonu masanın üstüne koyarken (yavaşça koyarken) koyduğum yerden alırken, cebime koyarken. yani telefonun sorunun yazılımla ilgili olmadığı aşikarken bu adamlar bilgisayar kayıtlarına kullanıcı hatası olarak geçirmişlerse ne yapmam gerekiyor??
arızanın donanımla yani parçalarla ilgili olduğu belli. Yardım edin lütfeen
-eğer kullanıcı hatası ise niye benden para almadılar
-virüsler parça değişimine sebep olur mu??
-ben onlara hafıza kartımı vermedim nerden biliyolar hafıza kartıyla ilgili oldugunu
2.ARIZA:telefon aynı sorunla yine servise gitti ve düzeltilip bana verildi.
3.ARIZA:şimdi ise aynı sorun telefonu servise gönderdim.değişim talep ettim. mersinde yaşadığımdan telefonun istanbula gideceği söylendi. ve şimdi neler olacağını tahmin edemiyorum. boozer ile ilgili bilgisi olan var mı?
-şimdi nolacak bana yeni telefon verecekler mi??
-mersine en yakın olan adana'da kvk servisi varken neden istanbul??
lanet olsun o telefonu aldığım güne--------------- Ekleme ---------------
ARIZA İLE İLGİLİ BİR NOT:
telefonla oynarken falan kapanmıyor. telefonu masanın üstüne koyarken (yavaşça koyarken) koyduğum yerden alırken, cebime koyarken. yani telefonun sorunun yazılımla ilgili olmadığı aşikarken bu adamlar bilgisayar kayıtlarına kullanıcı hatası olarak geçirmişlerse ne yapmam gerekiyor??
arızanın donanımla yani parçalarla ilgili olduğu belli. Yardım edin lütfeen