n72 ye n70 kapağı uyarmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xorhanx194

xorhanx194

Üye
    Konu Sahibi
n72 ye n70 kapağı uyarmı?
arkadaşlar biliyorsunuz bu iki model birbirine çok yakın bendede n72 var ve dış kapakları pek güzel değil n70 inkiler daha güzel duruyor bende bi denemek istiyorum denemek için imkan bulamadım çevremde n70 kullanan yok almak da istemedim uymaz diye eğer aranızda deneyen veya deneme imkanı olan varsa yardımcı olabilirmi ?

Emre-45

Emre-45

Üye
Uyar diye umuyorum

yqthn

yqthn

Üye
Kardes bende aynı şeyi N70 için denicem ama uymazsa diye korkuyorum. Telefoncuya gidip denettirmek lazım bi ama emin olmadan gitmekte istemiyorum

volkep

Üye
bndede n70 var ama sanırım uymaz

serhat94

Üye
ben geçen hafta 2.el n72 aldımda kabı felan kırıktı adam önce n70 inkini taktı ben dedim ben n72 ninkini istiyorum dedim çıkardı onu taktı... yani oluyor ama ön kamera tarafı fln güzel durmuyo arka kapağım zaten siyah n70 in

yqthn

yqthn

Üye
ben geçen hafta 2.el n72 aldımda kabı felan kırıktı adam önce n70 inkini taktı ben dedim ben n72 ninkini istiyorum dedim çıkardı onu taktı... yani oluyor ama ön kamera tarafı fln güzel durmuyo arka kapağım zaten siyah n70 in

N72 Kabı alıp denemem lazım o zmn :) Tesekkür bilgilendirdiğin için :)

xorhanx194

xorhanx194

Üye
    Konu Sahibi
arakadaşlar deneyecektim ki teelefonu merdivenden düşürdüm pert oldu yaaa daha tuslar calişmiyo telefon ackıkken tuslar calsmıyo ama kapatınca format attım oldu calstılar anlycanz ondan sonra ekran da beyazlandı kafa gitti n 70 almayı dusunyom simdi gtti telm :(:(:(

xorhanx194

xorhanx194

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar n70 aldm denedim olmuyor n72 daha büyük ona gore kesinlikle uymuyor:allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...