n72 nin Ekranını Degiştirmek Zorundayım 73 Ekranı Taktırsam Nasıl Olur :) ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fanat1

fanat1

Üye
    Konu Sahibi
n72 nin Ekranını Degiştirmek Zorundayım 73 Ekranı Taktırsam Nasıl Olur :) ?
Beyler söyledigim gibi n72 nin ekran entegrelerinde sorun oluştu ( Baya bi yüksekten dogal nedenlerden düşme sonucu ) ekran gidip geliyor.Bende ekranı degiştirecegim.Acaba n72 ye n73 ekranı taktırsam bi problem olurmu ? pixel miktarı artar bence ama ekranı görmeme gibi bi problemi olurmu ? :D Anlayanlar varsa lütfen yardımcı olsunlar.Bnm durumumda olan arkadaşlar için mümkün oldugunda güncel tutalım konuyu...

• Beğen
Tepkiler: nazmi_532

e_korn

e_korn

Üye
Tüplü tvye lcd ekran takmak nekadar imkansızsa buda öyle birşey. Telin yazılımı piksel miktarı falan bol miktarda çakışma olur yani imkansız...

eray28

eray28

Üye
e_korn cok doqru dıyo cok farklı seyler

Da®kness

Da®kness

Üye
Kardeş sen neden N73 ekranı istiyorsun ki ? Taktırmışken bir defa taktır windows mobile ekranı yada dokunnatik i-phone ekranı falan taktır. Teknoloji ilerliyor, takip et. Benim N70 in ekranı kırılır kırılmaz dokunmatik yaptıracağım. :D Yanlış anlama. Hafıza kartını kaybettim geçen bilgisayarın eski 80gb lik hard diskini bağlattim telefoncu da.

• Beğen
Tepkiler: fanat1
alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
:kop::kop::kop::kop: harika cevap.

oook

Üye
yok artık lebrown james:D

teknocan_038

teknocan_038

Üye
helal beeee

zeplin12

Üye
hehehe mızahlara bak bea:D

21sacraments

21sacraments

Üye
arkadaşın dedigi olmaz çünkü ekran boyu ve pixeli farklı ama ekran boyu pixeli aynı olan tellerin ekranları birbirine uyrmı? bnde mrk ettm smdi qvga, tft, led, oled ekranlar birbirine olmazmı mesela n73 ekranı tft E65 ekranı qvga hangisi daha iyi boyutları pixelleri aynı birbirlerine uyarmı?

fanat1

fanat1

Üye
    Konu Sahibi
Tamam biliyorum biraz saçma fakat herşeyin bi oluru vardır Darkness kardeşim gibi bende teli en iisi laptop a baglayımda şekil olsun xD n70 yada n72 ekranı diyerek satılan bir cok ekran var bi arkadaştan duydum tel.e uyumluysa herşey yapılabilir diyordu.Ama neyse baqalım xD

masterayfox

masterayfox

Üye
taktırabiliryorsan taktır :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt