n72 nın bundan daha yenı versıyonu var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esmertanem

Üye
    Konu Sahibi
n72 nın bundan daha yenı versıyonu var mı?
slm arkadaslar n72 nın bundan daha yenı versıyonu var mı aceba? bi bilginiz var mı yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler.... saygılar herkese

--------------- Ekleme ---------------

bendekı versıyon
n72
V.5.0706.4.0.1
RM-180
05.02.07

yolcu38

Üye
en yeniversiynu bu rkadaş

esmertanem

Üye
    Konu Sahibi
pekı kardes sen 2006 versıyonunu mu kullanıyorsun yoksa bunu mu

Ozan

Ozan

Admin
2006 versionu çok eski bir sürüm, 2007 kullanmalısınız diyebilirim bilgim olmasa da .

esmertanem

Üye
    Konu Sahibi
kardes ben de bılıyorum ama 2006 daha kullanıslı imiş o yuzden soruyorum bır kullanan bırını bulsam ona bır sey daha soracagım

Nazy

Nazy

Üye
kardes ben de bılıyorum ama 2006 daha kullanıslı imiş o yuzden soruyorum bır kullanan bırını bulsam ona bır sey daha soracagım

Versiyonda Bir Değişiklik Yapmana Gerek Yok

Eğer Yenilik İstiyosan Telefonu Değiştirmeni Tavsiye Ederim
Bende N72 Kullanıyorum Yakında Değiştiricem

esmertanem

Üye
    Konu Sahibi
ben de dusunuyorum daha alalı 1 ay bıle olmadı ama hıc ısınamadım telefona n70 alacaktım buna kandım sen ne alacaksın kardes

Nazy

Nazy

Üye
ben de dusunuyorum daha alalı 1 ay bıle olmadı ama hıc ısınamadım telefona n70 alacaktım buna kandım sen ne alacaksın kardes

N81 8 GB Düşünüyorum

N70 almanı tavsiye etmiyorum 72 den tek farkı çift kamera ve 3g
N73 alabilirsin hem Symbian9 versiyonunu kullanıyor
Yen pro lar yeni oyunlar ve yeni Temalar için
Bu Versiyon gerekli

esmertanem

Üye
    Konu Sahibi
bakalım artık kardes benım de aklımda ya n73 ya da n95 var

esmertanem

Üye
    Konu Sahibi
n72 nın bundan daha yanı versıyonu var ılgılenenlere duyrulur 22-08-2007 tarıhlı RM-180 V 5.0734.4.0.1

omurumo

Üye
slm arkadaşlar,Bi sorunum var arkadaşlar 2 gün önce N72 aldım mesaj yazarken ekranda yatay beyaz çizgiler çıkıyor bazı menülerde de çıkıyor ama genelde mesajda her tuşa bastığımda çıkıyor versiyon atılması gerekiyormuş galiba araştırdığıma göre.. en son çıkan n72 versiyonunu rica ediyorum,ve kendimiz kurabilir miyiz bu versiyonu veya garantiden çıkarmı yapsak? Şimdiden teşekkürler..lütfen yardım..Versiyonum V 2.0635.3.0.2 RM180

--------------- Ekleme ---------------

esmer tanem sende en yeni versiyonu varmış onu nasıl alabiliriz? versiyon atarken telefona bi zarar verirmiyiz?bunları konuşsak bi? msn: omur.cisem@h..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt