N72 Hafıza Kartı Sorunu Acil yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marsis55

Üye
    Konu Sahibi
N72 Hafıza Kartı Sorunu Acil yardım..
resim çektikten sonra hafıza kartıma bişeyler oldu mesajlarda resimlerde ve rehberimde hafıza kartına erişemiyorum hiç bi şekide..pc'e bağladım ordanda gözükmüyo rehber mesajlar ve görüntüler..ama mp3lerim'i tlfnda göremiyorum pc'e bağladığımda görebiliyorum.. lütfen yardım edin resimlerdende vazgeçtim rehberimdeki numaralarının hiç bir yedeği yok nasıl erişebilirim yardımmm acilll lütfeenn:(((( formatta attım ayrıca telefona 2 kez..

~TaRaN~

~TaRaN~

Üye
Büyük bi ihtimalle pc'den yüklediğiniz veya internettn indirdiğiniz dosyalardn hafıza kartınıza virüs bulaşmış. Herhangi bir 'Nokia Care' noktasında rehberinizi yedekleyip telefonunuzun sürümünü yeniden yükleyebilirler...

Marsis55

Üye
    Konu Sahibi
Büyük bi ihtimalle pc'den yüklediğiniz veya internettn indirdiğiniz dosyalardn hafıza kartınıza virüs bulaşmış. Herhangi bir 'Nokia Care' noktasında rehberinizi yedekleyip telefonunuzun sürümünü yeniden yükleyebilirler...

virüs bulasacagını sanmıyorum bıse ındırmedım .. resım cekdım dondu telefon bataryayı cıkardım takdım hafıza kartına olanlar oldu..

hakan_710

hakan_710

Üye
cep telefonlarında virüse rastlama oranı çok azdır ayrıca cep virüslerinin çoğu dosyayı bozmak yerine sizin bilginiz dışında sağa sola mesaj göndermek içindir. kartı bilgisayara taktığınızda gördüğünüze göre önce kartı pc ye takın daha sonra bilgisayarınızda gizli dosyaları göster seçeneğini ve aynı menü altnda korunan sistem dosyalarını gizle seçeneğinin tikini kaldırp ne kadar klasör var bakın ve mümkünse adlarını burdan yazın yardımcı olmaya çalışıyım

Marsis55

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonlarında virüse rastlama oranı çok azdır ayrıca cep virüslerinin çoğu dosyayı bozmak yerine sizin bilginiz dışında sağa sola mesaj göndermek içindir. kartı bilgisayara taktığınızda gördüğünüze göre önce kartı pc ye takın daha sonra bilgisayarınızda gizli dosyaları göster seçeneğini ve aynı menü altnda korunan sistem dosyalarını gizle seçeneğinin tikini kaldırp ne kadar klasör var bakın ve mümkünse adlarını burdan yazın yardımcı olmaya çalışıyım

usb ile bağlıyorum pc'e memory card girişi ile denemedim henüz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...