Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N72 Format Atıcam Ama Nasıl
Sponsorlu Bağlantılar
izzetbskn
Üye
Konu Sahibi
N72 Format Atıcam Ama Nasıl
Arkadaşlar Yardımcı Olun
Telefonda Acaip Düzensizlikler Var Video Çekerken Donuo Ve Atlama İle Geçio
Kamerayı Aççtığımda Açılıo 4-5 Saniye Sonra Kendiliginden Gidio
Yardım Lütfen
İlgilenen Arkadaşlara Teşekkürler....
Esendağlı
Üye
Kardeş donma olayı büyük ihtimalle RAM dan kaynaklanıyordur.cihazında antivirüs programı,büyük oyunlar,fazlaca tema varsa veya arka planda çalışan fazla program varsa bundanda olabilir.Format 2 şekilde atılır Soft format(*#7370#) hard format ise (*- 3- yes tuşu ve açma/kapama tuşu)ile atılır.buradaki açıklamaları okumanıda tavsiye ederim:Symbian Telefonlarına Format Atmakkolay gelsin
dadaşsel
Üye
ya bnm n72 bi çin malı telefon var burada yazan tüm kodları denedim genede format atılmıyo yapcak başka bişe varmı acaba birde telefona hat takınca şebeke gelir gelmez telefon kapanıyo
punqermojo
Üye
bak şimdi 2 türlü format şekli vardır biri soft biride hard bn sana hard formatı tavsiye ediyorum tlefon ilk aldıqın gibi olacaktır bak şimdi tlefonu kapatıyorz tamammı ama şarzı olması lazım kapatıktan sonra tlefonun şu 3 tuşuna basılı tutuyorsun *3bide arama tuşuna baslı tutuyorsun ve tepeden açma tuşuna basıoyorsun bu arada parmakların hala basılı olucak ve telefon açıldında yep yenı olucaktır
umkarum
Üye
N72 ye format atılıyormu onu söyleyin. Arkadaşlar. Deneyen varmı , boşa uğraşmayalım.