n72 de video kaydı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esmertanem

Üye
    Konu Sahibi
n72 de video kaydı sorunu
arkadaslar video kaydı yaparken saklama yeri olarak hafıza kartını kullanıyorum ama kayıt yaparken anlık duraklamalar oluyor neden olabılır aceba?

Ozan

Ozan

Admin
Hafıza kartının kalitesi ile ve doluluğu ile alakalı diyebilirim,yazma hızı düşük olan kalitesiz hafıza kartlarında oluyor veya mevcut hafıza kartınızın kapasitesi baya doluysa ondan da olabiliyor. Mesela 1gb hafızanın 800mb si dolu ise, zaten çok yavaslar artık hafıza kartı ..

esmertanem

Üye
    Konu Sahibi
kart 1gb ve cok dolu demek kı ondan o zaman bıraz sıleyım en ıyı hafıza kartı hangısı pekı cok sag ol kardes cevabın ıcın

worldcild

Üye
negaya aynen katılıom...en ii hafıza kartına gelecek olursak sanırım kingstoon die biliorum...

esmertanem

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaslar ama aynı seyı hafıza kartını cıkarıp video cekmeye baslayınca da yapıyor pekı buna ne diyeceğiz yardım lutfen care format mı elle denedım ama yemıyor napacaksam artık

d@lby

Üye
arkadaşım kullanıyor, aynı sorun video çekiminde anlık duruklama var. Bence %90 nokia son sürüm güncellemeler de oluyor, nokia nın bir stratejini olarak değerlendiriyorum çünkü yeni model almamıza yönlendiriyor. son sürüm elimizden geldiği kadar yüklememeliyiz , telefonu aldığımız da üzerinde bulunan sürümü kullanmamız en mantıklısı.
telefona yüklediği sürümüde V 5.0706.4.0.1 yani son sürüm 21.02.2007

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt