N72 130 ytl nagravıson'lu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
batuhan__ege

batuhan__ege

Üye
    Konu Sahibi
N72 130 ytl nagravıson'lu
:):)N72 satıyorum 100 ytl olan satıldı bu baska arkadaslar ıster resım ıstersenız camda göstere bılırım hıc bır sorunu yoktur orjınaldır tel daha tamırcı yuzu görmedı 3 tane yedek batarya orjınal kulaklıgı ve sarj makınasıyla bırlıcek verecegım iletisim: 0554 241 22 98 msn:[email protected]:):)

eren6523

eren6523

Üye
ya arkadaşım u600 le ilgili pm attım cevap gelmedi diğer konundada lütfen pm atınız yazmışsın.Pm de atıyoruz ama cevap yok :nono:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Kime sattın ya telefonu

batuhan__ege

batuhan__ege

Üye
    Konu Sahibi
vallaha kardes 100 ytl olan N72 van'a gitti telefon satıldı sımdı bu var 130 TL

unlimited

Üye
bu adamın nedense n72 leri hiç bitmio bi yerde 100tl yazıo bi yerde 130tl bu nasıl isse boyle adamlara inanmayın böyle sahtekarlara dikkat edin 100 ytl diyip paranısı alırtar gidin adam akıllı telefoncudan alın sonra pişman olmayın

batuhan__ege

batuhan__ege

Üye
    Konu Sahibi
bu adamın nedense n72 leri hiç bitmio bi yerde 100tl yazıo bi yerde 130tl bu nasıl isse boyle adamlara inanmayın böyle sahtekarlara dikkat edin 100 ytl diyip paranısı alırtar gidin adam akıllı telefoncudan alın sonra pişman olmayın
abısı ben sana adresımı vereyım böle kımse hakkında konusma sonun fecı olur ok sakarya sapanca sapanca ıletısım ok abısı sımdı bas gıttt

unlimited

Üye
kusura bakma kardes sadece internet alıs verişi hakkında kişileri uyarmak istedim amacaım seni kötülemek değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt