N72 nagravisonlu 100 TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
batuhan__ege

batuhan__ege

Üye
    Konu Sahibi
N72 nagravisonlu 100 TL
:op:N72 satıyorum ılk sahıbıyım hıc bır sorunu yok 100 TL arkadasllar iletişim icin [email protected] yada 0554 241 22 98

safakk34

safakk34

Üye
bende düşünüyorum almak ama neden o kadar ucuz

batuhan__ege

batuhan__ege

Üye
    Konu Sahibi

Arseyus

Üye
Garantisi varmı ? Telefon hiç açılmışmı ? Arama'larında sorun varmı ? Kısaca teknik olarak bir sorunmu varmı kabının çizikliği camın çizikliği ?? ve kap hangi renk. Aslında resmini çekip buraya atsan biliyorum satılacağını emin ol...

batuhan__ege

batuhan__ege

Üye
    Konu Sahibi
garantisi yok telefon hiç acılmamıs aramalarında hıc bır sorun yok kabınında tek tuk cızıkler var kapak rengı sıyah resmınıde cekıp koyucam arseyus yeterlimi :D

Arseyus

Üye
Koy ama Ispatınıda Hazır et :D

batuhan__ege

batuhan__ege

Üye
    Konu Sahibi
ok:)

ciko6189

ciko6189

Üye
hacı satıldı yaz dedim ya arkdşdan parayı aldım demiştim anında trink 100 lira vercem ilgilenmiyonki @postada attık

batuhan__ege

batuhan__ege

Üye
    Konu Sahibi
paşalar öyle herkez alırım dıyor ama ıcraat yok kardes ara bulusalım bu kadar kolay kardes yanı ıstıyen olursada baska ıllerden olur yapbılcegım bısı yok satılana kadar tel elımdedırr

sheytan57

sheytan57

Üye
müdüR arAbeni Ver isimSoyisim 110 ytL ! peşiN Samsun A yoLLA kaRgo parası ana AiT!!!!
saat : 18.30 / 21.00 arası MeŞguLum EtüTlerim vaR ! 21.00 den sOnRa ! 120YTLye kadar SınıR !:coold:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
;Bende :Alabilirim Ayrıca 130 ytl ve Kargo Parasıda Bana Ait.İstersen Msn Ekle (Ben Gayet Tabii Ciddiyim Batuhan)

[email protected]

batuhan__ege

batuhan__ege

Üye
    Konu Sahibi
kardes ben ne arıcam sen arıcaksın alan kısı sensın kardes

batuhan__ege

batuhan__ege

Üye
    Konu Sahibi
hayır saana demıyorummm kardess

eren6523

eren6523

Üye
of telefona bak be 100 ytl den açık artırmaya sunuldu 130 kadar alıcı buldu xD aslında fiyat uygunmuş param olsaydı bende almayı isterdim :oke:

batuhan__ege

batuhan__ege

Üye
    Konu Sahibi
yanı telefon 10 numara bı telefon hıc bır sorunu yoktur kardeşlerım yanı acılmamıs orjınal kulaklıgıyla kabıyla herseyıyle 10 numara bı tellefon

--------------- Ekleme ---------------

telı alıcam dıyenler hanı nerde:D herkez alıyordu sözde :D

eren6523

eren6523

Üye
yanı telefon 10 numara bı telefon hıc bır sorunu yoktur kardeşlerım yanı acılmamıs orjınal kulaklıgıyla kabıyla herseyıyle 10 numara bı tellefon

telı alıcam dıyenler hanı nerde:D herkez alıyordu sözde :D

yok kardeş ya hepsi sözde kalır.belki msn de alırım diye konuşur sonra bi gider gidiş o gidiş.. :bilmem:

batuhan__ege

batuhan__ege

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş ya hepsi sözde kalır.belki msn de alırım diye konuşur sonra bi gider gidiş o gidiş.. :bilmem:
aynen kardes:D

evet alan yokmuu?

TELEFON SATILDI ARKADASLAR HERKEZ BI ALICAM DEDI HERKEZ HAVA CIKTI :d

batuhan__ege

batuhan__ege

Üye
    Konu Sahibi
yenı bı n72 var arkadaslar 130tl sorunsuz hıc acımamıs herseıyle orjınal bı telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt