N70imde Sorun ACİLLLLLLLLL!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
flat_kil

flat_kil

Üye
    Konu Sahibi
N70imde Sorun ACİLLLLLLLLL!!!!!!!!!
öncelikle hoşgeldiniz arkadaşlar n70imde sorun var 3 tane :

1- Arkadaşlarımla bluetoothla oynanan oyunlar oynamak istiyorum.Oyunu yüklüyorum fakat meltiplayer bölümüne girdiğimde bluetooth disabled vb. gibi hatalar alıyorum.Bunun nedeni nedir?

2-Bu sorun saçma gelebilir ama telefonum çok yavaş arkadaşlar.Bunu hızlatmak için yapacağım birşey varsa nedir?

Son Soru :

-Birde arkadaşlar hard format atın filan diyorlar.Telefon benim üstüme değil emanet yani bayadır benim ama olsun hard format atmaktan korkuyorum.Telefona zarar verir mi diye? Bundan önce bir telefoncuya vermiştim.Biraz hızlandı.Sonra tekrar oldu acaba nedeni nedir?

Acil bekliyorum.

Teşekkürler!:bilmm:bilmm:off::off::off:

mr_kamil

Üye
Hic yazilim guncelledinmi?

JACK_1994

JACK_1994

Üye
1 . Bluetoothtan multiplayer oyun oynamak istiyosan oyunu açmadan önce bluetoothu açacaksın.
2 ve 3 . Eğer telefonu bilgisayara bağlamak için kablon varsa ile güncelleme yapabilirsin.Bu telefonunu hızlandırır ve sistem hataları varsa giderir.Zaten bu yaptığın işlem hard format yerine geçer.Yeniden hard format atmana gerek kalmaz.Fakat bu işlemi yapmadan önce telefon hafızasındaki herşeyi hafıza kartına yada numaraları sim karta atman gerekir ve update yapmadan önce telefonun tercihini genel yapman gerekir.Yoksa update yapılmaz.

İnşallah işine yaramıştır.

flat_kil

flat_kil

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yaptığınız yorumlar için çok sağolun.Ama bende usb kablosu yok ne yapacağım?Şarkıları card reader ile atıyorum.Nasıl olacak bu?

--------------- Ekleme ---------------

Hic yazilim guncelledinmi?
Hayır.Usb Kablosu Yok çünkü :(

1 . Bluetoothtan multiplayer oyun oynamak istiyosan oyunu açmadan önce bluetoothu açacaksın.
2 ve 3 . Eğer telefonu bilgisayara bağlamak için kablon varsa ile güncelleme yapabilirsin.Bu telefonunu hızlandırır ve sistem hataları varsa giderir.Zaten bu yaptığın işlem hard format yerine geçer.Yeniden hard format atmana gerek kalmaz.Fakat bu işlemi yapmadan önce telefon hafızasındaki herşeyi hafıza kartına yada numaraları sim karta atman gerekir ve update yapmadan önce telefonun tercihini genel yapman gerekir.Yoksa update yapılmaz.

İnşallah işine yaramıştır.
Pes 2010 için söylüyorum oyunu bluetooth açtıktan sonrada açıyorum error veriyor acaba oyunun boyurundan mı kaynaklanıyo boyutu büyükde oyunun?

veya bir telefoncudan temin edebilir miyim usb kablosunu?

mr_kamil

Üye
evet ede bilirsin.

flat_kil

flat_kil

Üye
    Konu Sahibi
peki diğerlerinin neden olduğunu biliyor musun kamil ?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
peki diğerlerinin neden olduğunu biliyor musun kamil ?

Yazılımın eski olabilir veya gereksiz dosyalar telefonunu çok meşgul ediyor olabilir.Bir Nokia CA-53 kablosu alıp telefonun yazılımını Nokia Software Updater ile güncelle.Güncellemeye başlamadan önce,bataryanın yarıdan fazla olmasına dikkat et ve Genel moduna al.

flat_kil

flat_kil

Üye
    Konu Sahibi
onuda bilmiyorum çünkü; daha böyle şeylerin nasıl yapılcağını bilmiyorum. Kamil söyler misin?

Ercan verdiğin bilgi için teşekkürler....

mr_kamil

Üye
onuda bilmiyorum çünkü; daha böyle şeylerin nasıl yapılcağını bilmiyorum. Kamil söyler misin?

Ercan verdiğin bilgi için teşekkürler....

*#0000# yap telin hangi versiyon biliceksin.

flat_kil

flat_kil

Üye
    Konu Sahibi
Versiyonu : V 5.0638.3.0.1 eski mi?
Kaç olması lazım?

mr_kamil

Üye
Versiyonu : V 5.0638.3.0.1 eski mi?
Kaç olması lazım?

evet cok eski 2005 yil sanirim öylemi?Ben 2007 kullaniyorum 6 ci versiyon atdim calismadi.Güncelleme karisik bi is sen tele format at belki düzelir.

flat_kil

flat_kil

Üye
    Konu Sahibi
peki teşekkürler . Evet Eski olduğunu anladım nokianın sitesine girdim en güzel versiyonuna bakdımda son bi sorum var cepten telefonu güncelleme imkanımız var mı?

mr_kamil

Üye
peki teşekkürler . Evet Eski olduğunu anladım nokianın sitesine girdim en güzel versiyonuna bakdımda son bi sorum var cepten telefonu güncelleme imkanımız var mı?

hayir yok.Guncelleme pc ile yapilir.Usb ile pc ye baglan gerisini sanirim biliyorsun.

flat_kil

flat_kil

Üye
    Konu Sahibi
evet verdiğin bilgiler için Çok teşekkür ediyorum kardeşim.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...