N70 Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marouane

Marouane

Üye
    Konu Sahibi
N70 Yardım!
Arkadaşlar N70 telefonum var ekranı çatladı sadece yani telefon tek parça ama açılmıyor. Nasıl yaparız yada kaça yaptırılır. Lütfen bi yardım ?

serotonin

serotonin

Üye
Yapacağın tek şey GENPA teknik servise git,gidemiyorsan da adresinden "Teknik Servis Online Kayıt Formu" nu doldur ve bozuk ürünü kargo ile gönder.GENPA Tekn.Servisi arıza tespiti ve maliyeti çıkarıp onarıma onay verip vermediğini sorar.Şunu önemle belirtmek isterim dışarıda ucuza onartabilirsin ama kolay kolay orjinal parça ile onarım yapılır mı??? kuşkuluyum.İlacın GENPA Teknik Servisleri.Tüm NOKIA'larımı alırken sorguladığım tek unsur,paket üzerinde GENPA etiketi var mı yok mu?GENPA'dan memnuniyetim (gerek garantili ürünlerde gerekse garanti kapsamı dışı ürünlerde) tecrübe ile sabittir 2002 yılından bu yana.Kolay gelsin.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yav telefoncuya ver 50 60 milyona telefonun dışını komple değiştiriyolar ben değiştirdim :oke:

Marouane

Marouane

Üye
    Konu Sahibi
50 - 60 çok en fazla 20-30 kardeş.

serotonin

serotonin

Üye
20-30 çok.En fazla 5-10 :oke:

futbol123

futbol123

Üye
ekran fiyatları 20-30tl den baslıyor sahibinden.com a bakın

Marouane

Marouane

Üye
    Konu Sahibi
Tamam beyler sakin 2 telefonun da ekranı değiştircem toplam 50 lira.

serotonin

serotonin

Üye
oldu olacak 1 2 tl yapın benim eski n72 telefonumun dışını 50 liraya değiştirmiştim n72 ile n70 aynı düşün :hmmm
N'aptın sen?? 1-2 TL çok en fazla 50 KRŞ.

----------Eklendi @ 18:07:17 ---------- Yazıldı @ 17:46:12 ----------

Nokia n70 ORJİNAL LCD ekranı

Nokia n70 ORJİNAL tuş

Nokia n70 ORJİNAL Kapak (gri)

Nokia n70 ORJİNAL kapak ve tuş takımı (Siyah)

Nokia n70 ORJINAL batarya BL-5C

tabi nette çok daha ucuza örneğin 7-10 TL' komple ORJİNAL n70 toplarsın...Bu da farklı bir perspektif:P:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...