N70 Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byozbay

Üye
    Konu Sahibi
N70 Yardim
Arkadaşlar nokıa PC suite den tlf.nun yazılımını güncellemeye calıştım ama tlf. dondu, kapattım ama bir daha acamadım ne yapabilirim?
lütfen yardım........:(

Exalans

Exalans

Üye
dostum yazılım güncelleme benimde tavsiye etmediğim bi olay keşke donduğu zaman dokunmasaydın şimdi bi hard format atmayı dene telefon açılırsa ne güzel yoksa servise müracaat etmelisin

byozbay

Üye
    Konu Sahibi
( şimdi bi hard format atmayı dene.)
Tamam ama onu nasıl yapacağım?

byozbay

Üye
    Konu Sahibi
tamam hatırladım, ama olmadı.
TŞKLER.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Hard formatın o saatten sonra bir etki yapıcagını zannetmem , tek yapmanız

gereken telefonu servise vermek siz elinizdeki yazılımlar ile yapamazsınız .

cemil_vtec

cemil_vtec

Üye
bence yazılım guncelleme tamamen gereksız bır durum sonunda karsına ne çıkacak bılınmez tabı bu benım gorusum

acer1903

acer1903

Üye
Arkadaşlar N70 kilitlenme problemi var. Telefonu açtıktan sonra bir kaç dakika kullanınca hiçbir işlem yapılmıyor. Hatta kapatılamıyor. Bu sorunu nasıl giderebiliriz. Soft ve hart format yaptım ama yine telefon kilitleniyor.

ozgur1910

Üye
Telefoncu yolu görünmüş :)

muzoboy

Üye
arkadaşlar bu konuda naçizane tecrübelerimi paylaşmak istiyorum, ilk olarak şunu sölim, telefon rapor ları açınca kitlenmeye başladı, özellikle iletilemeyen mesajların raporları kitliyor, daha sonra gördümki yüklenen temalarda telefonu yavaşlatıyor ve dolayısıyla kitlenmeyi kolaylaştırıyor, format fln atmayı denedim ama nafile, bende yazılımını silip tekrar yüklettim, versiyon aynı olmasına rağmen ! ve şimdi bi sorun yok, kitlkenme felan yok, hafıza kartım 1 gb ancak n 70 ler gerçekten 3,4 hatta 6 saniyeye kadar yawaş çalışabiliyor, ancak yazılım yüklemesinden sonra allaha çok şükür kitlenmedi ! sizede tavsiyem teli çok fazla kurcalamayın, çok fazla program tema vs. yüklemeyin, resim müzik fln her hangi bi yawaşlama yapmaz !!! bu şekilde çokda canınızı sıkmaz telefon !

Newwave

Newwave

Üye
Arkadaşım N70 versiyon yükseltme esnasında kilitlendi ise yani telefoncu diliyle söylüyorum flash donma yaptı ise tek çaren güvenilir yetkili bir nokia servisine götürüp flash belleğini resetleyip yeniden versiyon atmalarıdır başka çaren yok .

yakamozo

Üye
arkadaşlar n70 için acil winamp gerek yardımcı olursanız sevinirim

sumud

sumud

Üye
arkadaşlar bu konuda naçizane tecrübelerimi paylaşmak istiyorum, ilk olarak şunu sölim, telefon rapor ları açınca kitlenmeye başladı, özellikle iletilemeyen mesajların raporları kitliyor, daha sonra gördümki yüklenen temalarda telefonu yavaşlatıyor ve dolayısıyla kitlenmeyi kolaylaştırıyor, format fln atmayı denedim ama nafile, bende yazılımını silip tekrar yüklettim, versiyon aynı olmasına rağmen ! ve şimdi bi sorun yok, kitlkenme felan yok, hafıza kartım 1 gb ancak n 70 ler gerçekten 3,4 hatta 6 saniyeye kadar yawaş çalışabiliyor, ancak yazılım yüklemesinden sonra allaha çok şükür kitlenmedi ! sizede tavsiyem teli çok fazla kurcalamayın, çok fazla program tema vs. yüklemeyin, resim müzik fln her hangi bi yawaşlama yapmaz !!! bu şekilde çokda canınızı sıkmaz telefon !

EK
..yalnızca gerekli gördüğünüz programları yüklerseniz sorun yaşamazsınız; jukebox gibi programlar bazen hata verebilir; tekrar yüklersiniz yine çalışmaz, siz de silersiniz, burada unutulmaması gereken yüklenen herbir programın en az 1 parçasının C/ de kalacağıdır, bu da uzun vadede telefonu yavaşlatacaktır.Şahsen ben sürüm yükselttim, bir sıkıntım olmadı, sık sık da format atarım, yedekten tekrar yüklerim, bence burada size düşen C/ yi boş bırakmak vesselam.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar n70 için acil winamp gerek yardımcı olursanız sevinirim

..bildiğim kadarıyla forumda bir tane var.60s bölümünde.

new_spy

Üye
Eywallah Saol Yardımcı Oldun

recoba

Üye
benim n7o ın gecenlerde arka kapağı açtığımda kameraya geçmedi çok denedim olmadı sonra telefonu kapattım 1gün sonra telefon normale bindi ayrıca durup dururken kendiliğinden ışığı yanmaya başladı telefon neden böyle oldu

oner414

Üye
bnm telefonum n70 bu programı kurdum bunu telefonum donuyor diyee kurum fakat ing. telefonumu nasıl eski halee getirebilirim?

--------------- Ekleme ---------------

bnm telefonum n70 bu programı kurdum bunu telefonum donuyor diyee kurum fakat ing. telefonumu nasıl eski halee getirebilirim?

Marasov46

Marasov46

Üye
git para sıkışmştır ona servise git kardeş

mr.hunter73

Üye
ya nolur yardım edin telefonda resımlerım muzıklerım hıcbısey gorunmuyor pcye baglantı saglıyorum sadece bugn cektıgım resımlerımı göremıyorum nedir bu nolur acil yardım lütfeennn!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt