N70 video kayıt sorunu Yardımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zero System

Zero System

Üye
    Konu Sahibi
N70 video kayıt sorunu Yardımı
Merhaba arkadaşlar.
Benim uzun süredir şöyle bir sorunum var.
Nokia N70 cihazımda video kayıt yaparken görüntü sürekli takılıyor. Düşük görüntü kalitesinde video kaydı yapmak gibi bir çözüm buldum ancak pek tatmin etmedi. Çünkü kalite çok düşüyor.
Sizlerden ricam görüntü kalitesini kaybetmeden takılmayacak şekilde N70'te video kaydı yapabilmemi sağlayacak bir yol var mı? Mümkünse program olmadan, gerçi olsada fark etmez! :)

Birde resim/videolarda görüntü kalitesini dijital olarak extra arttırmanın bir yolu var mı?

NOT: ilk sorunum için her yolu denedim. format, işleteim sistemi yükleme-yükseltme v.s pek işe yaramadı.

İlginize ve yardımlarınıza şimdiden teşekkürler.

EMEĞİNİZE TEŞEKKÜRLER. Bu site telefonumu çok zenginleştirdi:oke:

mattrackcom

Üye
aynı sorun bende de var artık video cekmek içimden gelmiyo o derece bi durum oldu cozum bulunursa cok mutlu olurum

yilpa

yilpa

Üye
Sürekli takılıyordan kastın 4-5 saniyede bir takılma ise her N70'te var o. Benim N70'te de var. Sebebi sanırım N70'in videoları 15 FPS ile çekmesi.

ilivic

ilivic

Üye
hayır sebebi hafıza kartıdır telefon hafızasını seçin sorun gider.telefon hafızasına fazla da yüklenmeyin

facia42

Üye
benim n70im vardı böyle bi sorunum hiç olmadı. sadece video çekerken msj gelirse o zaman 4-5 sn takılıyordu.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
normalde olmuyor böyle birşey ancak hafızanız çok dolu ise donabilir.n70 ram olarak biraz zayıf cihaz zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...