n70 video çekimi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ulusinan

Üye
    Konu Sahibi
n70 video çekimi sorunu
n70 video çekiminde aralıklarla donmalar yapıyor( hafıza 1gb ) problem nedir bilgisi olan ve aynı problemi olan arkadaşlar lütfen cevap yazsın

ersoy

ersoy

Üye
ben n70 kullanmıştım böyle bir sorun yoktu,bazı versiyonlarada çekerken donmalar yapıyor ama bilgisayara atıp seyrederken yapmıyor,sizdekide böyle bir sorunmu?
1 de sorununuz hafıza kartından kaynaklanıyor olabilir,hafıza kartınızı biçimlendirin..

toprakumit

toprakumit

Üye
Teli aldığın zaman eğer bunu yapmıyosaydı... Sorun hafıza kartında biçimlendir eğer değişmezse... Hafıza kartını yenile...

okkan_020

Üye
aynı sorun bendede var kardeş ama her zaman olmuyo ara sıra yapıyo pc atıp seyretsen de donuk donuk gösteriyo

toprakumit

toprakumit

Üye
aynı sorun bendede var kardeş ama her zaman olmuyo ara sıra yapıyo pc atıp seyretsen de donuk donuk gösteriyo

Kalitesini yükselt veya kalite en yüksekte ise bir derece düşür bide öyle dene!!!

kkrrkkyy

kkrrkkyy

Üye
aynı sorun bende de var çekerken de izlerken de donmalar sözkonusu. 2 yıldır kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam son 3-4 aydır bu sorun mevcuyt.ama ps de bi sorun çıkarmıyor.umarım basit bi sorundur.herkese iyi geceler...:)

_erdal_

_erdal_

Üye
bende de n 70 video çekimi sırasında donuk donuk çekiyor her türlü formatı attım sonuç değişmedi.. hafıza kartım 1gb ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt