Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n70 ve hafıza kartı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feslegenli
Üye
Konu Sahibi
n70 ve hafıza kartı
merabalar bu n70 e enfazla kaçlık hafıza kartı takabılırız
S€YF€TTiN
Üye
2 GB kadar destekliyor n:
feslegenli
Üye
Konu Sahibi
peki 2 gb alırsam bu kart telefonu yavaşlatırmı acaba
cevabın ıcın teşekkurler
worldcild
Üye
2 gb en yukseği die biliyorum...ya ilk baslarda yavaslatmaz ama ileride muthiş sorunlar ortaya cıkarabilir...cok kasar yanii.aslında 1 lik bile full oldugunda kasar ama sen bnce 1 gb lık al daha verimli kullanırsın ok
ahmad85
Üye
kardeş ben 1 gb lık kart kullanıyorum. çokta memnunum. hiçbir sorun veya kasma yok. tavsiye ederim. kingston marka.
otoata
Üye
bendede 1GB var 2 tane hiç bir sorunum yok 2GB çok kasmaz ama yinede 1gb kullan faha verimli olur!!!
__blue__
Üye
mrb bende hafıza kartı almayı dusunuorum 1 gb kingston dv fakat arada kaldım bicok insan cok kaasar tel i diyor alet zaten biraz yavas bide kasarsa diekorkuyorum 512 mi almalıyım yoksa die dusunuorum kullanan arkadaslar yardımcı olabilirmi
danger03
Üye
2 gb takarsın çalışır fakat bana sorarsan 1 gb tak daha iyi bide hafıza boş yer bırak hepsini doldurursan tel çok yavaşlar kardeş
Bende 1 gb almayı düşünüyorum. Fiyatları nasıl acaba bu hafıza kartlarının?
HyCan
Üye
2 gb ama 1 gb aLsan ii oLur 2 gb kasar teLefonu
mamicell1
Üye
Katılıyorum Bencede ÖyLe xD
polat_ketur_76
Üye
güzelmiş teşekkürler
karakayasoft
Üye
bende var n72 ama kart okumuyor ne yapmam lazım. güvenlik kodu için kullanılan yöntem vardı hafıza kartına bir dosya atıyon sonra güvenlik kodu 12345 oluyo onu yapıyo ama başladıktan sonra hafıza kartını okumuyo
bende var n72 ama kart okumuyor ne yapmam lazım. güvenlik kodu için kullanılan yöntem vardı hafıza kartına bir dosya atıyon sonra güvenlik kodu 12345 oluyo onu yapıyo ama başladıktan sonra hafıza kartını okumuyo