n70 ve hafıza kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

feslegenli

Üye
    Konu Sahibi
n70 ve hafıza kartı
merabalar bu n70 e enfazla kaçlık hafıza kartı takabılırız

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
2 GB kadar destekliyor :sn:

feslegenli

Üye
    Konu Sahibi
peki 2 gb alırsam bu kart telefonu yavaşlatırmı acaba
cevabın ıcın teşekkurler

worldcild

Üye
2 gb en yukseği die biliyorum...ya ilk baslarda yavaslatmaz ama ileride muthiş sorunlar ortaya cıkarabilir...cok kasar yanii.aslında 1 lik bile full oldugunda kasar ama sen bnce 1 gb lık al daha verimli kullanırsın ok;)

ahmad85

ahmad85

Üye
kardeş ben 1 gb lık kart kullanıyorum. çokta memnunum. hiçbir sorun veya kasma yok. tavsiye ederim. kingston marka.

otoata

otoata

Üye
bendede 1GB var 2 tane hiç bir sorunum yok 2GB çok kasmaz ama yinede 1gb kullan faha verimli olur!!!

__blue__

__blue__

Üye
mrb bende hafıza kartı almayı dusunuorum 1 gb kingston dv fakat arada kaldım bicok insan cok kaasar tel i diyor alet zaten biraz yavas bide kasarsa diekorkuyorum 512 mi almalıyım yoksa die dusunuorum kullanan arkadaslar yardımcı olabilirmi

danger03

danger03

Üye
2 gb takarsın çalışır fakat bana sorarsan 1 gb tak daha iyi bide hafıza boş yer bırak hepsini doldurursan tel çok yavaşlar kardeş

cageb

Üye
bendede 1 gb lık kartvar sorunsuz kullanıyorum alırken 2 gb lık istedim problem yaratabilir dediler.

ardak95

Üye
Bende 1 gb almayı düşünüyorum. Fiyatları nasıl acaba bu hafıza kartlarının?

HyCan

HyCan

Üye
2 gb ama 1 gb aLsan ii oLur 2 gb kasar teLefonu

mamicell1

Üye
Katılıyorum Bencede ÖyLe xD

polat_ketur_76

Üye
güzelmiş teşekkürler

karakayasoft

Üye
bende var n72 ama kart okumuyor ne yapmam lazım. güvenlik kodu için kullanılan yöntem vardı hafıza kartına bir dosya atıyon sonra güvenlik kodu 12345 oluyo onu yapıyo ama başladıktan sonra hafıza kartını okumuyo

Nazy

Nazy

Üye
bende var n72 ama kart okumuyor ne yapmam lazım. güvenlik kodu için kullanılan yöntem vardı hafıza kartına bir dosya atıyon sonra güvenlik kodu 12345 oluyo onu yapıyo ama başladıktan sonra hafıza kartını okumuyo

Kartın Kaç GB

Kartı Biçimlendir Seçeneğini Seç ve Formatla
Eğer Biçimlendirmene İzin Vermiyorsa
Başka Bir Nokia Telefona Tak
N70 ve üzeri
Ozaman Biçimlenir

007fare

Üye
1 gb kullanıyorum sorun yok
:oke:

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
bende n70 vardı 1 gb rahat kaldırıyodu

Newwave

Newwave

Üye
Ben 1 gb kulanıyorum en ufak bir kasma yok 2 gb ağırlaştırır diyo bir çok kişi denemedim .

dj_falcon

dj_falcon

Üye
2 gb olarak olarak biliyorum arkdasa

nightblue0631

nightblue0631

Üye
1 GB kullan sağlam olsun kardeş işin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt