N70 Torch

Sponsorlu Bağlantılar

Spam

Üye
Çok şarj Gider her halde.

ahabu

Üye
saol arkadasım bende bole bısıler arıodumm ellerine saglık emegin için tesekkurler

kerim9034

Üye
slm arkadaşlar bu programda emeği geçenlere teşekkürler:) benimde ihtiyacım vardı paylaşımlarınızdan dolayı sağolun:)

vahitbudak

Üye
ilginc saol kardes emegine saglik

--------------- Ekleme ---------------

yukleyebilen var mi? bende yukleme islemi cikmadi tanimiyor dosya formatini

--------------- Ekleme ---------------

heyt be insanlar var su dunyada! 3 tane telde denedim acamadim acan arkadaslar ne bilgili imis yani pes dogrusu

erhan_gurgen

Üye
emeğine sağlık

Equal

Üye
tsk

bendedim

bendedim

Üye
teşekkürler ellerin dert görmesin

sumud

sumud

Üye
..teşekkür ederim.
henüz denemedim; yalnız düşündüğüm proqram ise video çekiminde qece modouna qirmeden sürekli açık olan ışık sayesine kalitieli çekim yapılabilir.

erayozgun

Üye
merhaba

seyranlioglu

Üye
paylaşım için şağol

subzereo

Üye
emeğine sağlık

duzce

Üye
Eywallah Güzel Paylaşım Ama Bende Menüde Gözükmüyor Fexplorerden Görüyor Sadece olsun bu kadarıda yeter sağolasın

erhankes

Üye
baba harikasın böyle bise yi cok aradım valla helal sana

Yasminozz

Yasminozz

Üye
indirdim ama henüz yüklemedim yorumlara bakılırsa güzel bi uygulama...çok teşekkürler şimdiden.... ;)

gfb20_mustafa

Üye
teşekkürler kardeş

wettelefon

wettelefon

Üye
merhaba bende bilgisayara indirdim telefonla iletişimi usb kablosu ile yapıorm ama telefona atarken bana soruyor uygulama yüklensinmi diye evet diyorum ama işlem başarısız diyor nedenini açıklarsanız veya başka bir yöntem sevinirim teşekkür ederim...

holis

Üye
benim tele yüklenmedi dosya yöneticisi desteklemiyo diyo bi yardım edin

cobra-general

cobra-general

Üye
saol

huseyin_tat

huseyin_tat

Üye
Tam Istediğim Gibi Bi Program Teşekkürler

runaway34

Üye
hocam sağol yha,video çekerken az ışık çıkıyordu; bu program sayesinde videolar karanlıkda daha kaliteli oldu :pro::oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt