Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kendin kopyala yapıştır gir telin içine pcden Nokia>İnstals> buraya yapıştır sonra telden uygulamalardan yükle
[CeZZaR]
Üye
walla ne zamandır arıodum kamera flashını el feneri olarak kullanma prosunu ii oldu saolasın
mkbiksi
Üye
Dikkat edin fazla açık kalırsa yanar flash
aykut011
Üye
arkadaşım süper sin teşekkür valla çok işime yaradı paylaşım dediğin böyle olur
яαммѕтєιη-35
Üye
arkadaşlar yalnız kurulmdada uyarıyor bizi kısa periodlar halinde yakın ben 10 saniye yaktım flaş ateş gibi oldu unutmayın bu telefon el feneri olsun diye yapılmamış flaşınız bozulursa kimseye suç atmayın
mirerdem
Üye
Emeğine sağlık, çok işime yarayacak. Teşekkürler...
recoba
Üye
teşekkürler
İmparatore
Üye
saol ellerine saglik ama benim tlf'nin arka kapak bozuldu kamera sürgüsünü acinca kamera baslamiyor yinde ellerine saglik
serbest888
Üye
allah razı olsun eline emeğine sağlık
cino_73
Üye
arkadaslar bende n70 var dil programı yükledim takılı kaldı sonra kapandı birdaha acılmadı ne yapabilirim bir yardim etseniz
gencay713
Üye
Teşekkürler.İşe yarıyor bazen.
ademm2
Üye
mükemmel bir program
ZaZuM
Üye
tşk
ayd74
Üye
kardeşim saolasın
4556
Üye
bu program güzel ama benim flaş bu pro yüzünden yandı
ankaalper
Üye
teşekkürler
NOK6630
Üye
teşekkürler çok gerekli bir program
tayfunhonaz
Üye
aga bu teli yakacak flaş ışığı acayip ısınıyo tele zarar verebilir aman dikkat!!!!!
emsalsiz2000
Üye
pro harika öncedende kullandığım bi proğramdı.yanlız diğer ark.gibi bende küçük bi hatırlatma yapma gereği duyuyorum.programı çok fazla açık bırakmayın flaşın yanmasının yanında makinanın fazla ısınmadan dolayı çook ciddi sorunlar çıkabilir bilginiz olsun.